У Мильській школі пройшов тиждень англійської мови

24 Грудня 2016, 18:00
6664

I want you to speak English! («Я хочу, щоб ви говорили англійською!»).

Саме під таким гаслом проходив з 12 по 16 грудня  тиждень англійської мови у ЗОШ І-ІІІ ступеня села Мильськ, присвячений офіційному закриттю Року англійської мови в Україні та спрямовано на популяризацію вивчення англійської мови.

1

Вивчення англійської мови – процес складний, але багатогранний і цікавий. Але варто замислитись, що саме англійська мова є неповторним засобом спілкування між людьми різних національностей. Оволодіння іноземною, а саме англійською мовою є потребою часу. Під час вивчення англійської мови ми знайомимось з традиціями і звичаями інших народів та переконуємось у неповторності власної української культури.

3

2

 

Метою проведення тижня англійської мови є удосконалення знань, вмінь та навичок отриманих на уроках англійської мови, розширення світогляду та ерудиції учнів; розвиток їх творчих здібностей, самостійності, естетичних смаків; виховання любові й шанування людей свого рідного краю і країни, мова якої вивчається, а також формування вміння концентрувати увагу, логічно викладати думки, заохочувати учнів до роботи над собою; виховувати інтерес до вивчення англійської мови.

2

2

Завдяки вчителю англійської мови Людмила Луцюк, тиждень був насичений цікавими заходами, як от : учнівські презентації про важливість вивчення англійської мови; прес-конференція та вікторина, з допомогою вчителя зарубіжної літератури Алла Хринюк «Вільям Шекспір-видатний письменник Англії»; конкурс знавців англомовних країн, що проводився серед учнів 8-10 класів; вікторина «Знання - це сила» (5-7 класи). Окрім того, учні щодня мали творче завдання : виготовити емблему класу, стінгазету, старшокласники перевіряли знання англійського алфавіту учнями початкових класів, відшукати скоромовки та прислів’я про мову .

2

Мета була досягнута, адже учні отримали естетичне задоволення, поглибили знання з іноземної мови та спробували свої сили у різноманітних конкурсах.

Всі переможці та активні учасники заходів були нагороджені грамотами та солодкими подарунками. Найкращі знавці англійської мови у кожному класі отримали спеціальні призи та сертифікати

2

Дякуємо вчителеві англійської мови та учням школи за активну участь у проведенні тижня. Бажаємо й надалі перемагати та показувати гарні результати!!!

Людмила Шепелюк, завуч з виховної роботи

Коментарі
24 Грудня 2016, 22:31
Мильськ рулить
24 Грудня 2016, 23:10
Ще й як
24 Грудня 2016, 23:46
Ви як завжди,молодці!
25 Грудня 2016, 23:50
Вчительці-премію, учням-хооші оцінки з англійської мови!!!
26 Грудня 2016, 12:08
Захід-супер
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024