Волинянка сьомий рік бореться із раком: необхідна допомога на лікування

04 Листопада 2019, 16:28
3654

У Міністерстві охорони здоров’я онкохворій волинянці Тетяні Куценко повідомили, що держава не буде закуповувати препарат «Ібранс», завдяки якому у жінки є успіхи у боротьбі з раком. Тож їй залишається сподіватися лише на допомогу небайдужих людей.

Про це стало відомо із допису матері Тетяни Людмили Цимбалюк та з документів, які вона оприлюднила, пише Волинь24.

«Дорослим неохоче допомогають. Вони можуть подбати про себе самі, це ж не діти. Але життя показує, що це не так. Хвороба не дає подбати ні про себе, ні про своїх дітей», – пише жінка.

Вона розповідає, що дочка бореться із раком вже сьомий рік.

«Сьомий рік іде боротьба з тяжкою хворобою – раком. Цей останній рік неймовірно складний. Є препарат, який тримає при житті мою доньку Таню Куценко, – «Ібранс». Ми звернулись в МОЗ України. Відповідь – ні. Держзакупівлі не буде. Відмовитись від цього препарату для Тані – означає кінець життю. Хімія, яку пропонує МОЗ, для неї не ефективна. Зникли метазтази. Зникли кругом: в печінці, в легенях. Результат прекрасний. Треба приймати ліки далі. Допомогти нікому. А жити хочеться. Діти ростуть. Їм дуже потрібна мамина турбота. Надія тільки на людей», – ідеться у дописі.

Щомісяця на ліки Тетяна Куценко мусить витрачати понад 40 тисяч гривень. Жінка просить допомогти їй зібрати життєво необхідні кошти.

Картка ПриватБанку 5168 7573 9648 7623 (Куценко Тетяна).

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024