У Рожищі привітали працівників соціальної сфери

02 Листопада 2019, 12:36
4362

З нагоди Дня працівників соціальної сфери у районному домі «Просвіта» відбувся святковий концерт за участю місцевих аматорських вокальних колективів, солістів.

1 листопада ведуча свята, методистка районного дому «Просвіта» Наталія Марценюк підготувала чудову змістовну програму для гостей залу, повідомили у Відділі культури Рожищенської районної державної адміністрації.

Голова Рожищенської РДА Інна Гайворонська та керуючий справами Рожищенської районної ради Анатолій Матвійчук відзначили почесними грамотами та подяками окремих працівників цієї галузі.

Вітаючи з професійним святом, голова райдержадміністрації Інна Гайворонська висловила вдячність працівникам соціальної сфери, акцентуючи на тому, яка нелегка ніша цієї професії, та побажала всім, щоб реформи та зміни, які відбуваються в державі, були позитивними як для працівників соціальної сфери, так і для району вцілому.








Коментарі
03 Листопада 2019, 00:58
Радянський Союз : в залі бюджетники, поважні бюджетники і комсомольські лідери району роздають, менш поважним бюджетникам копійчані грамоти, співають і танцюють "списані" артисти аплодисменти, реформи працюють, бюджетники району натхненні і впевнені в своїй неожідності йдуть освоювати нові вершини бюджету, ура "товарісчі"
03 Листопада 2019, 02:10
Небесна Матня - присвятчуїтця питанню національної свідомості.
03 Листопада 2019, 02:23
<p>В актовому залі Совєтський Саюз, а партія "Сволота" вже ні в якому залі не присутня. ГО "Свобода" -  ПРИХОДИТЬ НЕЗАМЄТНО. ги-ги-ги ;-)))</p>
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024