Безробітним демобілізованим рожищанам у центрі зайнятості пропонують громадські роботи

30 Вересня 2015, 21:03
2166

Рожищенський  РЦЗ одним із пріоритетних завдань вважає якомога повніше і доступніше донести всю необхідну інформацію щодо послуг, які надають центри зайнятості  для  демобілізованих учасників АТО. Так, сьогодні, 30 вересня, районна служба зайнятості провела для вояків, які повернулися зі сходу додому, семінар.

П’ятнадцятеро демобілізованих отримали консультації з питань стану регіонального ринку праці, пошуку роботи і вакансій, які є на сьогодні. Валентина Трачук,  заступник начальника відділу надання соціальних послуг, розповіла їм про можливість участі в тимчасових роботах, умови отримання ваучера або нової професії у навчальних закладах Волині та центрах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості, а також можливості відкриття власної справи.

Заступник начальника управління соціального захисту населення РДА Шварцкоп Віталій Юрійович, якого теж запросили на семінар, доступно і чітко розповів присутнім про пільги та гарантії, які надає їм держава, залишив контактні телефони і запросив звертатися у випадку непорозумінь з цих питань до нього особисто.

ЦЗ і далі проводитиме заходи, спрямовані на підтримку учасників АТО, із залученням волонтерів, благодійних організацій, влади міста й інших партнерів.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024