На трасі, що йде через Рожищенський район, встановили обмеження для вантажівок

01 Листопада 2019, 17:21
Автомобільна дорога М-07 Київ-Ковель-Ягодин 3215
Автомобільна дорога М-07 Київ-Ковель-Ягодин

На трасі державного значення, що проходить через Рожищенський район, встановили вагові обмеження для транспорту.

Про це повідомляють на сайті Служби автомобільних доріг у Волинській області.

На автомобільних дорогах державного значення Волинської області експлуатується 180 мостів і шляхопроводів. Переважну більшість цих штучних споруд збудовано у післявоєнні роки і термін їх експлуатації наблизився до граничного. До того ж, вони споруджувались за технічними нормами під існуючі на той час навантаження, які не відповідають сучасним.

З метою недопущення передчасних руйнувань мостів та шляхопроводів на автошляхах державного значення, що перебувають у віданні Служби автомобільних доріг у Волинській області, ввели ряд попереджувальних заходів. Серед них – встановлення обмеження руху штучними спорудами, які не відповідають сучасним навантаженням. Таких за результатами проведеного комісійного обстеження визначено 12 одиниць, зокрема мости, що розташовані на таких автодорогах:

Перед вказаними штучними спорудами наразі встановлюють дорожніх знаки, що інформують водіїв про фактичні допустимі для проїзду вагові параметри транспортних засобів (загальна маса/навантаження на вісь).

«Закликаємо водіїв не ігнорувати вимоги цих обмежувальних дорожніх знаків, адже від вашої дисциплінованості та відповідальності залежить не лише технічний стан штучних споруд, а й ваша безпека», – зазначають у дорожній службі.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром