Будинок для літніх людей у селі Навіз отримуватиме допомогу з Нідерландів

30 Жовтня 2019, 09:16
5643

Напередодні Дня працівника соціальної сфери делегація церкви «Віфанія» міста Хугвей з Нідерландів у супроводі членів Волинської обласної громадської організації «Ми плюс» відвідали відділення стаціонарного догляду для постійного проживання села Навіз Територіального центру соціального обслуговування Рожищенського району.

Про це повідомили у терцентрі.

Голландцям сподобалась якість надання соціальної послуги стаціонарного догляду: чистота, доглянутість, дотримання раціону харчування для літніх людей. Гості цікавились охороною праці працівників відділення, адже догляд за старими немічними людьми потребує фізичних і психічних навантажень.

Фахівець з медицини пані Моніка поділилась своїм досвідом роботи з людьми похилого віку та вивчала набутий досвід працівників стаціонарного відділення.

Церковна община «Віфанії» вирішила взяти шефство над відділенням стаціонарного догляду та надавати благодійну допомогу на вирішення питань з утримання закладу та надати засоби для полегшення умов праці соціальних працівників з догляду за людьми, які втратили рухому активність.

Бесіда щодо подальшої співпраці з працівниками відділення, завідувачем Валентиною Герасимчук, директором терцентру Галиною Поліщук відбувалась в дружній атмосфері завдяки перекладачу в особі голови ВОГО «Ми плюс» Сергія Семенюка.

Коментарі
30 Жовтня 2019, 17:31
Як музика підписав контракт з поліщучкою без голосування на сесії
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024