У Рожищі презентували книгу видатного футболіста міста

28 Жовтня 2019, 10:40
У Рожищі презентували книгу видатного футболіста міста 3274
У Рожищі презентували книгу видатного футболіста міста

У залі спортивної школи міста Рожище відбулася презентація книги Валерія Рибачука «Футбольні спогади. Рожище. 1963-1973».

Це видання, на даний час, є унікальним. Серед книг, що висвітлюють історію Рожища та району, йому не має аналогів, – пишуть на сторінці групи «Рожище everyday» у Facebook.

«Валерій Рибачук уродженець нашого міста, навчався в школі №1, багато років грав за футбольні команди «Колос» та «Машинобудівник». З 1973 - 2015 проходив військову службу від солдата учбового батальйону Чернівецької учбової дивізії до начальника управління Генерального штабу ЗСУ. На разі Валерій Сергійович полковник у відставці, нагороджений орденом Данила Галицького», – зазначають у групі.

Під час презентації книги пролунало багато добрих спогадів про роки найбільшого розквіту рожищенського футболу, коли матчі збирали повні трибуни вболівальників. Звучали імена найкращих гравців того часу, котрі творили історію місцевого футбольного феномену.

На зустріч прийшли не лише теперішні учасники Футбольний клуб «Рожище», ветерани цього виду спорту, котрі ділили поле з Валерієм Рибачуком, а й зовсім юні спортсмени.

Міський голова В'ячеслав Поліщук подякував гостю за велетенський внесок у вивчення і популяризацію історії рожищенського футболу.

На завершення зустрічі, кожен мав змогу придбати книгу з підписом автора.


1

Гості презентації
Гості презентації

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024