Учасники конкурсу «Миколайчик з Району» отримали подарунки

20 Грудня 2016, 07:01
2944

У понеділок, 19 грудня, всі учасники конкурсу «Миколайчик з Району» отримали подарунки.

Існує повір’я, що у День Миколи Чудотворця відбуваються дива, здійснюються мрії, повертається здоров’я до хворих та приходить у дім добробут нужденним. Якщо загадати найзаповітніше бажання та звернутися до Святого Миколи, то воно обов’язково здійсниться. Діти ж записують свої добрі вчинки та пишуть побажання Миколаю у листах.

Протягом місяця рожищенська малеча писала листи на Район.Рожище, аби взяти участь у конкурсі «Миколайчик з Району». Головною умовою якого було вказати добрі вчинки, які дитина зробила впродовж року. Враховуючи думку «районівського» Миколая, ваші, читачі, вподобання на світлинах, беззаперечним фаворитом став – Данилко Кисіль. Маленький хлопчик не тільки написав про свої добрі справи, а й в листі до нашого Миколая не забув «поклопотатись» за свого меншого братика Тимка. Що не могло залишитися без уваги!  

4

Не менш гарними та теплими були листи від інших діток. Наприклад, Миколаю з нашого Району дуже сподобалися мрії  Катрусі Бєлко в майбутньому відкрити притулок для тваринок. Приємно, що дітки не тільки писали листи, а й складали віршики про Святого Миколая. Як це зробила Анастасія Цимбалюк.

А от Настінька Марценюк у своєму листі написала, що годувала цуценяток зі шприца. Погодьтеся, це не лише треба мати добре серденько, але чималу витримку.

Несподіванкою для Миколая з Району було й те, що написали йому майже всі учні 7 класу Топільненської школи.

А загалом у кожному листі діти просили одного – миру на Україні та гарної долі рідному краю.

Тому Миколай не міг лишити цих напрочуд чудових та добрих діток без подарунків. Хтось отримав книжечки, інші гаманці, брилки, пазли, шоколад завдяки нашим партнерам ПП Кучірки (магазин «Дивосвіт»), ПП Лемещука (магазин «Добродій») та ПП Поліщук (магазин «Малюк»). А ще кажуть, Святий Миколай робить добрі справи руками людей. Тому знайшлися в нашому містечку й такі люди, які прочитавши листи декількох діток, передали їм гостинці, але просили не називати їх імʼя. Хочеться, щоб до таких благодійників добро повернулося сторицею!

Тож в обідню пору вирушив Миколай з Район.Рожище (Микола Репецький) зі своїм вірним помічником Ангелом (Наталія Марценюк) по домівках малечі. Радісно було бачити, як світилися очі маленьких рожищенців, коли на поріг ступав сам Миколай. Дітки обіцяли бути ще чемнішими, ще добрішими та неодмінно наступного року зробити ще більше хороших справ та написати про це в новому конкурсі від Район.Рожище.

5

4
Даня Кисіль
Даня Кисіль

7
Даня Кисіль
Даня Кисіль

6
Даня Кисіль
Даня Кисіль

6
учні 7-го класу Топільненської ЗОШ
учні 7-го класу Топільненської ЗОШ

7

6

5

5

4

4

6

7

Редакція Район.Рожище щиро дякує всім читачам, які голосували за діток. Особлива вдячність Миколі Репецькому та Наталії Марценюк, які зголосилися в святковий день подарувати для наших діток казку та подолати чималу відстань, аби роздати подарунки всім учасникам конкурсу «Миколайчик з Району». Нехай кожному з вас усміхається доля!

6
Микола Репецький та Наталія Марценюк
Микола Репецький та Наталія Марценюк

 

 

Коментарі
20 Грудня 2016, 13:29
Молодці! Гарний і позитивний конкурс зробили!
20 Грудня 2016, 16:42
Дякуємо!;)
20 Грудня 2016, 20:12
дякуємо))))дуже дуже усім...А кого нудить,то сходіть по нужді....Тільки нечема може таке написати...Приємно,що одні і ті ж,бо чудові ,привітні,щирі.гордитися потрібно,що є такі люди,що роблять свято діткам..А судити дурне діло не хитре
20 Грудня 2016, 20:54
дякую дуже всім хто зробив такий конкурс Молодці
21 Грудня 2016, 02:46
Дуже гарна ідея. І дуже гарно іі втілили.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39