Створене козинськими дітьми новорічне деревце з паперових долоньок передадуть в зону АТО

19 Грудня 2016, 21:50
2198

«Там, де в душах спокій, рай - завітає Миколай», – так називався дитячий ранок, який для маленьких мешканців села Козин організувала завідуюча клубом Олена Карпук.

По завершенні розваг підвели підсумки конкурсів до яких дітки готувалися заздалегіть. Особливо учасникам сподобалося виготовляти власноруч новорічні прикраси. Тут дитяча фантазія мала де розгулятися - зірки, кульки, сніжинки, рукавички вже чекають часу прикрасити ялинку. А найвигадливіші та найстаранніші юні майстри отримали титули переможців.


Воробей Діма та Артем - іграшка Дід Мороз; Лукашенко Тарас - сніговик; Лукашенко Софія - паперова ялинка та іграшки-рукавички.


Мали можливість дітки показати себе і в інтелектуальному плані. Змагалися за звання кращого знавця легенд, віршів, пісень, молитв до Святого. В цьому випробуванні беззаперечним лідером стала Софійка Лукашенко. 

Оскільки у клубі доволі холодно, діти поспішили залишати клуб і разом з Оленою Миколаївною перемістилися в бібліотеку, де разом створили новорічне деревце з паперових долоньок. Назвали своє творіння «Тепло своїх долонь, і розуму, і серця я Україні милій віддаю» і планують передати його в зону АТО. А на кожній гілочці-долоньці написане тепле, новорічне побажання для бійців.




Вірять діти, що тепло їх маленьких долонь зігріватиме серця солдат в ці суворі зимові дні.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024