У Рожищі запалили вогники на головній ялинці міста

19 Грудня 2016, 19:40

У понеділок, 19 грудня, у День Миколая Чудотворця в місті Рожище запалили вогники головної ялинки міста. 

Для того, щоб побачити це чудове дійство, на площі біля ялинки зібралось багато рожищенців, а особливо дітлахів.

6



Як добра зимова казка, це світле й радісне свято першим приходить до нас, сповіщаючи про наближення Нового року й Різдва Христового. Воно дарує віру в здійснення найзаповітніших мрій, вселяє в наші душі почуття надії й любові, надихає на добрі справи й милосердя до інших.



На сцені поблизу новорічної ялинки розігралося справжнє казкове дійство, де окрім Святого Миколая (Микола Репецький), Чортика Антипка (Микола Сидорук) та Ангела (Олена Карпук) на сцену ведуча Наталія Марценюк раз-по-раз запрошувала талановитих вокалістів Оксану Брилевську, Оксану Пашковську, Світлану Павлючик та Наталія Власюк.






З наступаючими новорічними та різдвяними святами рожищенців привітали Рожищенський міський голова Вʼячеслав Поліщук та заступник голови Рожищенської райдержадміністрації Інна Сергійчук, побажавши кожному щастя та здійснення мрій у новому році.


Після розважальної програми, хороводів Святий Миколай запалив святкові вогні на головній ялинці міста. Лісова красуня, прикрашена яскравими гірляндами, засяяла різними барвами. А згодом всі діти, хто розказав для Миколая віршик, а таких було чимало, отримав гарний подарунок.







У всіх присутніх був святковий новорічний настрій. Бо незалежно від віку кожен чекає на диво та здійснення всіх бажань.