У Рожищі запалили вогники на головній ялинці міста

19 Грудня 2016, 19:40
3038

У понеділок, 19 грудня, у День Миколая Чудотворця в місті Рожище запалили вогники головної ялинки міста. 

Для того, щоб побачити це чудове дійство, на площі біля ялинки зібралось багато рожищенців, а особливо дітлахів.

6

6

4

Як добра зимова казка, це світле й радісне свято першим приходить до нас, сповіщаючи про наближення Нового року й Різдва Христового. Воно дарує віру в здійснення найзаповітніших мрій, вселяє в наші душі почуття надії й любові, надихає на добрі справи й милосердя до інших.

7

3

На сцені поблизу новорічної ялинки розігралося справжнє казкове дійство, де окрім Святого Миколая (Микола Репецький), Чортика Антипка (Микола Сидорук) та Ангела (Олена Карпук) на сцену ведуча Наталія Марценюк раз-по-раз запрошувала талановитих вокалістів Оксану Брилевську, Оксану Пашковську, Світлану Павлючик та Наталія Власюк.

5

3

4

5

3

З наступаючими новорічними та різдвяними святами рожищенців привітали Рожищенський міський голова Вʼячеслав Поліщук та заступник голови Рожищенської райдержадміністрації Інна Сергійчук, побажавши кожному щастя та здійснення мрій у новому році.

6

Після розважальної програми, хороводів Святий Миколай запалив святкові вогні на головній ялинці міста. Лісова красуня, прикрашена яскравими гірляндами, засяяла різними барвами. А згодом всі діти, хто розказав для Миколая віршик, а таких було чимало, отримав гарний подарунок.

6

5

5

4

4

4

У всіх присутніх був святковий новорічний настрій. Бо незалежно від віку кожен чекає на диво та здійснення всіх бажань. 

5

4

4

6

3

4

4

3

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024