З комірки історії: Спадок рожищенського осередку Партії регіонів. Частина V

19 Грудня 2016, 11:12
2405 Джерело: kripuk.net

Продовжуємо наш цикл публікацій «З комірки історії».

Цього разу, як і обіцяли, трохи розповімо про останні дні режиму «регіоналів».

Описані нижче документи і події стосуються періоду Революції Гідності.

Щоб і вашим, і нашим… Так можна охарактеризувати рішення Рожищенської районної ради шостого скликання «Про суспільно-політичну ситуацію в країні від 3 грудня 2013 року». Сам проект був вельми радикальним і недвозначним, але чиясь завбачлива ліберальна рука внесла у нього свої правки. Згладила кути, так би мовити.

Зокрема, слова «наруга над Конституцією України» замінили наругою над демократичними європейськими засадами, слово ВЛАДА замінене на ОРГАНІЗАТОРИ, слова про те, що «цинізм центральної влади переходить усі межі і у жодній державі недопустимо воювати з власним народом» теж хтось повважав зайвим. Про те, що насилля йде з боку правоохоронних органів теж воліли не вказувати.

Треба ж бути далекоглядним. Хто зна, чим все могло закінчитись.


А тут – кілька заяв членів партії, які, відчувши наближення кінця, вирішили вчасно покинути потопаюче судно. У коробках пана Василя, зокрема, знаходяться 5 заяв від 7 лютого 2014 від членів Рудко-Козинського осередку Партії регіонів. Про це районного лідера Сергія Горбача просять громадяни Жовнірук Т.О., Терещук М.В., Римчук М.В., Сидорчук Г.А, Пащука В.В.

Подібні заяви є також з Єлизаветина від Полешка Є.П., Соколя - від Яворської О.В., три заяви датовані 25 січня 2014 з села  Духче від Приймачка В. Ю., Приймачка Ю., Я. і Приймачок Н.М.


Чи могла б Україна залишитись Україною, якби Парія регіонів керувала державою й надалі. На щастя зараз це питання звучить, як риторичне. От візьмемо хоча б ксерокопію з книги Олега Платонова, яка теж дивним чином виявилась серед сотень паперів рожищенських регіоналів. Швидше за все, вона могла належати одному з лідерів Рожищенського району Володимиру Масалову. Виділені рядки – це те, на чому хотів акцентувати увагу той, хто захоплювався царем Миколою ІІ і результатами його правління для російського народу.









Читайте і на вус мотайте. Бо, хто не пам’ятає історії, той не здатен на правильні кроки у майбутньому.  А ми ще маємо про що вам нагадати!

Коментарі
19 Грудня 2016, 14:41
Зробіть. Стоп. Порошенко нагло гвалтує народ.
19 Грудня 2016, 16:06
НУ це вже верх АБСУРДУ!!!!"!"!
19 Грудня 2016, 16:08
Історія -це добре, але одне но ...... яке нас чекає майбутнє...????????????? І чи воно взагає Є?????
19 Грудня 2016, 16:19
Спитайте про майбутнє людей, які тут і зараз пишуть про минуле: спитайте в Оксани Петрук і Олександра Дулюка. Яке минуле у цих людей? У них є що продемонструвати порядного за СВОЄ минуле чи за СВІЙ теперішній час? Ні, немає. Брехня на брехні і брехнею підганяє. І ці "люди" беруться вчити усіх інших праведності... Один - ні дня ніде офіційно не працював, "цвяха в районі не забив", зате зараз за чужий кошт "волонтерить", учить правді інших, а інша використовує цього "одного" у своїх корисливих інтересах. Він про це не знає, але це дійсно так. І як вона, невірна дружина, має ще совість щось варнякати за доблесть і честь?
19 Грудня 2016, 16:19
Дійсно немає чим зайнятись,
19 Грудня 2016, 16:21
І все таки, районною радою було ухвалене рішення (до честі депутатів) в не правленому регіоналами варіанті. І до речі, в регіоналів і тоді рука була не ліберальна! А вот до чого у статті таий грунтовний виклид "Итогив правления ..." то не розумю, ну кохався Масалов у цараті російському, як і його шефи - то вже геть не таємниця.
19 Грудня 2016, 17:34
Шановна редакціє, перестаньте публікувати &quot;папірці&quot; які невідомо де взяті і невідомо ким готувались. Є оригінал рішення доступний на сайті райради http://rozhrada.volyn.ua/rada/files/news/r28.ZIP.<br/>Або заберіть цю неправду або розмістіть оригінал рішення...
19 Грудня 2016, 17:41
Ще не набридло публікувати ці &quot;історичні&quot; документи? До речі, звідки це &quot;джерело інформації&quot;їх здобуло? Чи не сам був писарем і архіваріусом у тих же регіоналів. А сьогодні - ось який патріот!
19 Грудня 2016, 21:11
майбутнього в нас немае...і буде ще гірше..ми вже домайданились до ручкі...ПЕРЕМОГА»!!! Украине официально отказали в статусе кандидата на вступление в Евросоюз<br/><br/>Европейский Союз распространил официальное заявление, в котором подтверждается, что Украина не получит статуса кандидата на вступление.<br/><br/>Кроме того, ЕС не даст Украине военных гарантий или военной помощи. Соглашение об ассоциации не предоставит гражданам Украины право на жительство или работу в ЕС, а также не даст права на свободное передвижение ее граждан в ЕС.<br/><br/>«Соглашение подтверждает продолжение сотрудничества с Украиной в сфере безопасности, в частности предотвращения конфликтов и нераспространения оружия массового уничтожения, однако оно не содержит обязательств ЕС или его стран членов по предоставлению гарантий коллективной безопасности или другой военной помощи Украине», — говорится в документе.<br/>В заявлении саммита ЕС также говорится, что соглашение об ассоциации не предоставит гражданам Украины право на жительство или работу в ЕС.<br/>Европейский Союз распространил официальное заявление, в котором подтверждается, что Украина не получит статуса кандидата на вступление.<br/><br/>Кроме того, ЕС не даст Украине военных гарантий или военной помощи. Соглашение об ассоциации не предоставит гражданам Украины право на жительство или работу в ЕС, а также не даст права на свободное передвижение ее граждан в ЕС.<br/><br/>«Соглашение подтверждает продолжение сотрудничества с Украиной в сфере безопасности, в частности предотвращения конфликтов и нераспространения оружия массового уничтожения, однако оно не содержит обязательств ЕС или его стран членов по предоставлению гарантий коллективной безопасности или другой военной помощи Украине», — говорится в документе.<br/>В заявлении саммита ЕС также говорится, что соглашение об ассоциации не предоставит гражданам Украины право на жительство или работу в ЕС.<br/><br/>http://ukr-biz.com.ua/2016/12/15/перемога-украине-офи..
19 Грудня 2016, 21:39
Не потрібно звинувачувати Майдан!!!!! Звинувачуйте власну пасивність, інфантилізм. Тільки 3% українців було на Майдані, решта - дианна гвардія пасивно чекала, щоб хтось зробив для них одразу добре і все, щоб було готово. Попрацюйте над собою всі, доростіть і будете мати гідну владу та й гідне життя.
19 Грудня 2016, 21:56
І ВИ НІКОГО НЕ ЗВИНУВАЧЕЙТЕ. ПАЛКА В ДВОХ КІНЦЯХ. МАЙДАН 2004 ЕЙФОРІЯ, ТЕЖ ШУКАННЯ ВОРОГІВ І Т Д. ПРИВЕЛИ ДО ВЛАДИ ГОНУЧНИКА А ВІН ЯНИКА В ПРЕМЄРИ А З ЧАСОМ В ПРЕЗИДЕНТИ .ОТ ВА ІСТОРІЯ . ВСІ ПЛЮЮТЬСЯ І ВІДХРЕЩУЮТЬСЯ ВІ ТИХ МАЙДАНІВ. ТАК І З ЦИМ МАЙДАНОМ. КОГО ПРИВЕЛИ???. АЛЕ З ВАМИ ПОГОДЖУЮСЬ ЩО ЩЕ НАРОД НЕ ДОРІС МАТИ ГІДНУ ВЛАДУ ЧЕРЕЗ СВОЮ БАЙДУЖІСТЬ,
19 Грудня 2016, 22:00
То ви два Дулюкі себе відносите до трьох відсотків українців??? Манія вєлічія і як добре що вас так аж 3%! Убожество! Пофоткались на майдані і все - борці за волю!
19 Грудня 2016, 22:01
ОТ ЯК РЕДАКЦІЯ ПРОДОВЖУЄ РОБИТИ РЕКЛАМУ ПАРТІЇ РЕГІОНІВ. А ВАС ПРОСЯТЬ ПТИПИНІТЬ.
19 Грудня 2016, 22:07
Напишіть, хто з Рожищ їздив на антимайдан? Хто ці поїздки організовував? Скільки платили?
19 Грудня 2016, 22:11
З Днем святого Миколая!!!
19 Грудня 2016, 22:11
шановні РАГУЛІ----СРАНА АМЕРИКА І ЄВРОПА 25 РОКІВ З ЧАСУ РОЗПАДУ СОЮЗУ РОБЛЯТЬ З НАС КОЛОНІЮ ПІДКУПЛЯЮЧИ І ЗАСИЛАЮЧИ СВОЇХ РЕФОРМАТОРІВ ...А НАШЕ ПРОДАЖНЕ ГНИЛЕ КЕРІВНИЦТВО ЗА ДОЛАР НАС ПРОДАЛО.
19 Грудня 2016, 22:20
А що ти зробив,нешановний потвур, щоб в нас хоч на одного гнилого керівника стало менше?Сидіти і писати коменти ми всі мастаки.
19 Грудня 2016, 22:47
це точно що америкоси зробили з нас колонію...з росією посралися гей європі ми зовсім не потрібні..отака правда...люди просто хочуть добре жити..і їм до дупи ваші революції майдани...і ваші націоналістичні ідеї........
19 Грудня 2016, 23:44
Навчись культурно висловлюватись. Тебе на Майдані цього не навчили?
19 Грудня 2016, 23:50
Партія регіонів -це причина всіх наших бід. Якби не риги ми вже б давно краще б жили.
20 Грудня 2016, 00:25
От якби ми під вербою<br/>не зустрілися з тобою,<br/>і якби не роздягались,<br/>і якби ми не купались,<br/>і якби у глибині<br/>не було пенька на дні,<br/>і якби про те не знали,<br/>і якби ми не пірнали,<br/>і якби не всі якби —<br/>не набили б ми лоби!
20 Грудня 2016, 00:33
- Хто всрався? - Невістка. - Так її дома нема! - Так он її спідниця висить.
20 Грудня 2016, 06:39
От як би..Хто за Яника і хто за Пороха жили ,І побачили хто вижив...
20 Грудня 2016, 17:25
Гидко все це читати,люди добрі. Ви ж молоді,вам же робити потрібно в цьому житті щось порядне для своєї малої Батьківщини.А ви гризетеся...Може,почніть про щось нормальне домовлятися,щоб щось зробити.Якщо людина заснувала / створила *Район*/,то використайте це з користю. Найперше,мені здається, почніть з того,що потрібно на керівні посади вибирати рожищенців,батьки-діди яких тут живуть і яким не буде соромно за їх дії.А то попривозять якихось *васалів*,які думають про те,як-то хату збудувати на виїзді до Луцька чи щось увірвати. Або депутатів до обласної ради повибирали- столярів і котюків, які про свій бізнес тільки турбуються, та дороги нівечить .Дотепер тільки один Поліщук в області вибивав кошти на дороги.Інші *музики* сидять, як вош в кожусі,та тільки й ходять по різних заходах, як *свадєбний генерал*. А ще потрібно нам навчитися берегти те, що маємо. Не встигли люди зробити порядок біля сміттєвих баків на Шевченка, як якесь безсовісне підпалило. Шкода,а так гарно зробили.
20 Грудня 2016, 18:30
Хто живе минулим - ніколи не буде мати майбутнього....
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024