Відомий столичний політолог, уродженець Переспи, висловився про скандал із хором Верьовки

21 Жовтня 2019, 16:13
Політолог Микола Давидюк 5093
Політолог Микола Давидюк

У новому випуску шоу «Вечірній квартал» студії «Квартал 95» комік Євген Кошовий та жіноча частина національного хору імені Верьовки висміяли підпал будинку екс-глави НБУ Валерії Гонтаревої в пісні-пародії «Горіла хата».

Міністр культури Володимир Бородянський на своїй сторінці в Facebook написав, що йому соромно за Національний заслужений академічний український народний хор України імені Григорія Верьовки, повідомляє Українська правда.

Генеральний директор Національного хору Зеновій Корінець заявив, що рішення співати з «Кварталом 95» про підпал будинку Гонтаревої, приймав сам, і що йому за це соромно.

Про інцидент висловився столичний політолог, родом із села Переспа Рожищенського району, Микола Давидюк. Він опублікував пост на своїй сторінці у Facebook.

«Квартал 95 – це піарслужба Коломойського та Зе. Адже сьогодні ми забули і про закриття одного із найбільших платників податків, і про нові бізнеси Коломойського із Росією і про ФОПи, і навіть про формулу Штайнмайера. Коломойський таке ж зло, як і Порошенко, типові олігархи, які бачать державу виключно своєю коровою. Квартал та Гонтарєва, це сервісний персонал рівнем нижче. Тому виділяти їх в щось окреме не варто. Адже у олігархічних війнах в хід пішли не тільки професіонали їх рівня, але й державні надбання: такі, як імідж країни закордоном, національні символи, суверенітет та політикум (з нього власне і починали)», – пише чоловік.

Він розмірковує також про духовність та культуру.

«До чого цей гамір, якщо національний хор, відомий у всьому світі (а це правда), виступає за 30 тис за вечір. Порахуйте їх кількість і поділіть на всіх, і зрозумієте вартість нашого відношення до національного надбання. Так от, проблема не в хорі, а в тих, хто своїми персональними збагаченнями довів їх до таких корпоративів. І нас, котрі на все це дивляться через призму сцени кварталу. Котрий, до речі, в масовому побуті, уже давно замінив культуру. І Президентство Зеленського – найкращий тому доказ», – пише Микола Давидюк.

Разом з тим політолог зауважує, що країна змінюється.

«Щирий медійний бунт інтелігенції та культурна рефлексія говорить, що не все втрачено, і що інтелігенція все ж в країні існує, але це не ті, хто займають посади чи визнані в якихось комісіях заслуженими чи народними, а ті, хто бореться за цю культуру на вулиці, фронті, волонтерством та жертвуючи свій час, таланти та ресурс. Країна змінюється. А вся ця поточка – проблеми росту», – написав чоловік.

Скандальний виступ-пародія

Коментарі
21 Жовтня 2019, 19:44
Людина яка вкрала мільйони, яка знищила українські банки, яка втричі підняла курс долара ще й жертва.. країна парадоксів<br/>Я не знаю яким горем для країни було б якби вона ногтик на манікюрі зламала.
21 Жовтня 2019, 19:51
Даю вам ще 6 місяців і ви будете на Петра Олексійовича як на бога молитись. <br/><br/>Треба було Порошенку не рятувати приват. Прокинулися б ви, а на вашій картці, ні гривні, от тоді б і зрозуміли, хто такий Коломойський.
21 Жовтня 2019, 20:48
Сталіна треба на те кодло!
21 Жовтня 2019, 23:02
Немає на гонтареву і таких як вона всіх злодіїв сталініа їх всіх треба просто до стінки а не ще обговорювати і вибачення просити мене дивує як розумні люди ще можуть шкодувати за порошенком і йому подібним вам що повилазило до чого ми дійшли?
21 Жовтня 2019, 23:40
Це треба перед пенсіонерами вибачатись бо вони змушені лазити по світу і заробляти собі на хліб і тепло а не перед тою хвойдою як прийшло так і пішло!
22 Жовтня 2019, 00:20
Наш братній російських народ на своїх телеканалах в політичних телешоу так гарно обливає гівном не тільки політичну владу України, але і саму державу Україну і жителів України, що лисий Женя і хор артистів-шабашників ну просто шалуни невдахи-юмористи.
22 Жовтня 2019, 02:32
Боготворити сталіна може тільки наволоч...Замучені голодомором і репресіями. які організував цей антихрист, тобі не сняться???...Потвора ти
22 Жовтня 2019, 03:17
Давайте скинимось бідній,нещасній,знедоленій погорілиці на нову хату. Як там вона травмована,з переломаною ногою на візку мучиться в Лондоні,вам не передати!
22 Жовтня 2019, 10:52
У-у-у, майдаунуте чудо, написало свій коментар (23 : 32). Неміг Йосиф Вісаріонович одноосібно чотири мільйони доносів написати. Такі чмошніки, як ти жабо, і писали одні на одних доноси і кляузи. А хохли, на тебе схожі, були найкращими вертухаями на ГУЛАГах. Менше інтернет-сенсацій написаних для великого стада читай, читай архівні розсекречені документи написані на паперових аркушах.
22 Жовтня 2019, 16:31
Ти імбіцил,якщо віриш в 4 міліона доносів.Це такий самий міт,як 28 памфіловців чи молода гвардія.Іди це психіатру розкажи,даун.))))
22 Жовтня 2019, 18:11
Осінь... В майданутих почалось &amp;quot;осєнєє обостреніє&amp;quot;. Короче вавка в голові, якщо по-народному.
23 Жовтня 2019, 18:02
ДИБілкул!))
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024