«Буде катастрофа», – Руслан Хомич пояснив, чому не можна продавати землю іноземцям

20 Жовтня 2019, 11:22
3699

У Києві відбувся ХХ з'їзд партії «Самопоміч». Головне рішення, яке ухвалили делегати, – обрання головою партії Оксани Сироїд замість Андрія Садового.

19 жовтня на з'їзд прибули 128 делегатів. Про це Район.Рожище повідомили у рожищенському осередку партії.

Окрім того, перед однопартійцями виступив голова Асоціації фермерів Волині, депутат Рожищенської районної ради, волонтер та благодійник Руслан Хомич. Він присвятив свій виступ проблемі продажу землі в Україні.

«Якщо ми дозволимо запустити механізм продажу землі в такому форматі, як є – це буде катастрофа», – попередив аграрій.

Він навів приклади пострадянських країн Литви і Латвії, які також запроваджували ринок землі.

«Литва дозволила продавати юридичним та фізичним особам землю невеликими обсягами. А Латвія зробила великий крок і дозволила купувати іноземцям, які створювали у Латвії юридичні особи – фірми, великі обсяги земель. На сьогодні Латвії нема. Є велика територія країни, яку купили росіяни під виглядом юридичних осіб», – пояснив Руслан Хомич.

Коментарі
20 Жовтня 2019, 14:27
От якого ху... художника пройдисвіт Хомич вказує мені чи продавати МІЙ пай чи ні???
20 Жовтня 2019, 14:34
яке ти тупе! ніхто тобі не вказує! ти ж навіть поняття зеленого не маєш, що там у законопроекті! чого комітет переніс розгляд, розглянув його за 10 хвилин. Хомич ніколи не був проти ринку землі. він за АДЕКВАТНИЙ ринок землі, щоб такий тупих пайовиків як ти не дурила влада!!! подивись хоть відео
20 Жовтня 2019, 14:39
Не поділяю Вашу думку. В будь-якому випадку не можна допускати продаж землі, бо це рано чи пізно приведе до негативних наслідків для України і українців. Попередня прихватизація хіба нічого людей ще не навчила? Не запускайте механізм, бо стихію важко зупинити!
20 Жовтня 2019, 15:01
http://volyn.samopomich.ua/news/2149/
20 Жовтня 2019, 15:14
Цілком вірно сказали-&amp;quot;В БУДЬ-ЯКОМУ ВИПАДКУ( ! ) НЕ можна допускати продаж землі.&amp;quot;<br/>Хомич навів приклад з Латвіею,що мовляв , землю скупили росіяни..<br/>А в Україні скуплять землю американці.<br/>То ФАКТ! Бо саме для них підстроюють цей закон.<br/>В будь-якому випадку ,українці якраз і остануться в програші.<br/>Дозволивши таке свавілля,українці продадть майбутне своїх дітей та онуків.<br/>Не кажу вже про те що це великий гріх-продавати землю! <br/>Тож наслідки будуть самі серьозні і тоді вже не нарікайте на Бога-бо САМІ ж і вибрали собі таке майбутне.
20 Жовтня 2019, 15:40
Він грамотний і справедливий чоловік. Знаю його особисто і не сумніватимусь ніколи в його порядності. Земля - єдине, що у нас є. Продамо - лишимось холопами і наші діти стануть рабами. Люди, невже вас нічому не вчить історія??? Думайте далі, трошки ширше. Але, зважаючи на те, що у нас 70% &amp;quot;сватов&amp;quot;, з гіркотою в серці мушу визнати, що віддадуть землю за цапову душу. Часи, які нас хоч трохи консолідували, минули. Наші діти приречені.
20 Жовтня 2019, 16:02
До хомичів кучер безверхих платіть адекватну арендну плату за паї. А не дурите український народ
20 Жовтня 2019, 16:03
Їдьте в Америку і купуйте там землю,скільки влізе.В чому проблема? Маєш гроші купуй землю будь-де в Європі.А в Україні землю мають право купувати тільки “хомичі”.<br/>Хомич почав розказувати,як продали землю в Литві,а перестрибнув на продукти в Болгарії.Я ще такої маячні не чув.Так може не буде “Молокії”,але буде молоко яке відповідає стандартаи ЄС.Такі “фермери”як Хомич звикли не платити за оренду ринкову ціну,здавати молоко з гноєм,бадяжити його.<br/>Ми вже бачили ,як горефермер бігав по майдану в камуфляжі з медальками,щоб лобіювати свої інтереси.<br/>Що за 5років зробила “Самонеміч”?Чому не прийняла закон про ринок землі для українців,такий який пропонує Руслан?Бо було невигідно приймати будь-який.<br/>Яка мені різниця хто в мене купить,юридична особа чи фермер.Мені,аби більше заплатили.<br/>Аукціон так аукціон.)))
20 Жовтня 2019, 16:27
Руслан купуй землю та хазяйнуй а людям мозги не компасуй платиш копійки за оренду той боїшся що люди заберуть і продадуть іншим.
20 Жовтня 2019, 23:15
Бреше як завжди
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024