Готуємося до Хелловіну з рожищенським магазином «Дивоствіт»

18 Жовтня 2019, 14:17
3318

Хелловін – сучасне свято, яке походить від старовинного кельтського. Колись святкувалося в ніч з 31 жовтня на 1 листопада. Після прийняття християнства його відзначають як «надвечір'я Дня всіх святих», тобто ввечері 31 жовтня.

Найгучніше свято відзначають у США, Канаді, Ірландії та Великій Британії. Там, не будучи державним святом, за популярністю Хелловін поступається лише Різдву.

В Україні свято набуває все більшої популярності з кожним роком. Не виняток і Рожищенський район. Молоді люди залюбки влаштовують тематичні вечори, перевдягаються, вирізають ліхтарики з гарбузів, заповнюють колоритними фото соцмережі. Школи, які особливу увагу приділяють англійській, також не втрачають можливості організувати уроки на тему Хелловіну.

Належно підготуватися до свята допоможе рожищенський магазин «Дивоствіт». Якраз нещодавно тут оновили асортимент усього необхідного для святкування Хелловіну.

На вітринах – великий вибір масок, відьомських гостроверхих капелюхів, елементів для гриму. Також у магазині можна вибрати аксесуари до тематичних костюмів або й скомпонувати цілісний образ персонажа на Хелловін.

Окрім того, у «Дивосвіті» можна підібрати елементи для тематичного декорування приміщень.

«Не відкладайте підготовку до останнього дня. Приходьте і вибирайте, поки вибирати є з чого», – запрошують продавці магазину.




26/04/2024 Четвер
25.04.2024