У Рожищенському відділенні поліції відбулася відкрита зустріч з громадськістю

17 Жовтня 2019, 14:28
Рожищенське відділення поліції 2872
Рожищенське відділення поліції

Керівництво Головного управління Національної поліції в області та його територіальних підрозділів взяло участь у відкритих зустрічах із представниками органів місцевого самоврядування та громадськістю. Відповідне доручення з цього приводу підписав керівник поліції Волині Петро Шпига.

Зустріч у Рожищі відбулась 16 жовтня у відділенні поліції. Про це повідомив кореспондент Район.Рожище.

Правоохоронці мали прозвітувати про поліцейську діяльність, а також обговорити із представниками громадянського суспільства шляхи підвищення ефективності взаємодії з поліцією, визначити поточні проблеми та обрати дієві шляхи їх вирішення.

На відкриту зустріч у районному центрі прийшли активні представники громади Микола Габдулхаков, Ірина Ющук, Віра Шварцкоп, Олександр Гаврук, Ігор Ярий. Вони порушували актуальні питання, що стосуються діяльності правоохоронних органів – про торгівлю алкоголем у нічний час просто навпроти відділення поліції, збут наркотиків на території району через так звані «закладки», розпивання алкогольних напоїв поблизу пам'ятника Богдану Хмельницькому, складання протоколів за водіння у стані алкогольного сп'яніння та розкриття резонансних злочинів.

Звіт для громадськості Рожищенського району підготували заступник начальника-начальник кримінальної поліції Олег Шукалович та начальник управління аналітичної підтримки ГУНП у Волинській області Валентин Іванський. На розгляд представили відомості про кримінальні правопорушення за період з 1 січня по 30 вересня цього року.

На розгляд представили відомості про кримінальні правопорушення за період з 1 січня по 30 вересня цього року.
На розгляд представили відомості про кримінальні правопорушення за період з 1 січня по 30 вересня цього року.

Зокрема за дев'ять місяців цього року зареєстровано 128 кримінальних правопорушень. Для порівняння за увась 2018 рік таких злочинів – 157. Найбільше кримінальних правопорушень з приміткою «крадіжка» – 58 злочинів. 

Після зустрічі з громадськістю району начальник управління аналітичної підтримки ГУНП у Волинській області Валентин Іванський висловив пропозицію організовувати подібні заходи кожного кварталу.

Передрук у ЗМІ без дозволу редакції Район.Рожище заборонено.

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024