Найкращий конференц-сервіс: «Адреналін Сіті» пропонує унікальний простір для ділової комунікації

17 Жовтня 2019, 15:25
1147

В Україні знайти та орендувати конференц-зал на перший погляд доволі просто. Сьогодні багато бізнес-центрів, готельних комплексів та комплексів відпочинку спеціалізуються на діловому туризмі та пропонують такий сервіс для бізнес-комунікації.

Проте, найоптимальнішим є варіант, коли послугу можна отримати в комплексі: конференц-сервіс, проживання,  цікаве дозвілля. Саме такий системний підхід та унікальну локацію для ділового спілкування пропонує культурно-розважальний центр «Адреналін Сіті».  Про це повідомляють на сайті КРЦ.

Тут можна скористатися повним спектром бізнес-послуг із проведення ділових зустрічей «під ключ», починаючи від оренди конференц-залу, обслуговування кави-брейків, ланчів, фуршетів, кейтерингу, до екскурсійних та розважальних заходів, а також проживання у арт-хостелі «Адреналін».

КРЦ «Адреналін Сіті» пропонує зали для проведення найрізноманітніших подій, де може поміститися від 20 до 350 осіб. Зокрема це, Червона (210 місць) та Синя (150 місць) зали кінокомплексу «Адреналін» зі зручними м’якими сидіннями, великим екраном та професійним звуком.  У Сірій залі можна розмістити 50 осіб.

Унікальною локацією не тільки в Луцьку, а й Україні загалом є Музей сучасного українського мистецтва Корсаків (МСУМК). Тут, у залі сучасного актуального мистецтва можна розмістити до 300 осіб, а в залах Музею Миколи Кумановського чи інших залах до 50 учасників зустрічі. Є можливість підключення звуку (мікрофони, колонки).

Не менше цікавою є локація арт-кафе «Стоп Кадр», де також можна розмістити до 300 осіб.  Перевага цієї зали: професійна сцена, мультимедіа, Wi-Fi. У бенкетці «Стар Рум» зустріч може відбутися у закритому форматі і вмістити до 40 осіб.

Серед додаткових послуг: кава-брейк поблизу будь-якої з локацій, кейтеринг, Wi-Fi, Рarking та електрозаправка. Також діє гнучка система знижок та індивідуальний підхід до кожного клієнта!

Що ж до проживання, арт-хостел «Адреналін», що розрахований на 100 місць –  новий сучасний об’єкт, який з’явився нещодавно у переліку туристичних «фішок» Луцька з унікальною концепцією: «Ти живеш у контексті музею»! 

А ще тільки у КРЦ «Адреналін Сіті» комплекс активних розваг для учасників події: кіно, боулінг, більярд, лазертаг та широкий спектр дитячого дозвілля: Академія розвитку та пізнання «Робологікум», батути, лабіринти, VR-тир, автодром, мотузковий парк, скеледром.

Телефонуйте: 066 780 53 50.










Читайте також: Арт-хостел «Адреналін» отримав найвищу оцінку якості на онлайн-ресурсах бронювання

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024