Для вихованців Рожищенського навчально-реабілітаційного центру влаштували «Козацькі розваги»

16 Жовтня 2019, 15:19
2500

Рожищенський районний центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді спільно з Молодіжним простором міста Рожище «City life» провели «Козацькі розваги» для вихованців Рожищенського навчально-реабілітаційного центру з нагоди Дня захисника України і Дня українського козацтва.

Про це повідомили на сторінці молодіжного простору.

Учасників заходу привітали директор Рожищенського РЦСССДМ Олег Шварцкоп та учасник АТО, доброволець, волонтер Микола Габдулхаков, який згодом своїми реп-композиціями піднімав бойовий дух команд у змаганнях.

Команди «Козаки» та «Соколята» добре розім'ялися перед спортивними естафетами під час показових виступів спортивного клубу «PLAZA». Їх провів власник мережі, призер Чемпіонату України 2019, кандидат в майстри спорту з пауерліфтингу, майстер спорту міжнародного класу з підйому на біцепс, кандидат в майстри спорту з багатоповторного жиму Василь Петрищак. Вмотивовані виступом професійного спортсмена у запальній боротьбі команди демонстрували силу, спритність та жагу до перемоги.

Учасники Школи козацького гарту під керівництвом Сергія Янішевського показали у виступах свої вміння з елементами козацького характерництва.

Усі охочі з допомогою психологині Рожищенського РЦСССДМ Ілони Клінкевич мали змогу покращити навички з географії, склавши пазли у вигляді мапи України.

«Переможців та переможених не було, адже дитячі емоції, сміх і радість, пізнання української культури і традицій, спортивний гарт – це головне, для чого був задуманий і проведений цей захід», – йдеться у повідомленні.

На завешення свята усі смакували козацьким кулешем від майстрів навчально-реабілітаційного центру.

























Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024