У Рожищі змагались за футбольний Кубок району

16 Жовтня 2019, 13:19
Фото Миколи Катеринюка 3410
Фото Миколи Катеринюка

На свято Покрови стадіон у Рожищі гостинно приймав фінал районного Кубка.

14 жовтня саме цим матчем «Духче» і «Топільне» закривали сезон районних змагань 2019. Про це повідомили у Федерації футболу Рожищенського району.

Гра вдалася на славу, в справжніх традиціях кубкових фіналів. Команди дуже обережно почали і після першого тайму «на табло горіли нулі». Та після перерви події пожвавішали і першими успіху досягли тополяни.

Рахунок протримався до заключної хвилини і «сині» вже були готові святкувати перемогу, але іншої думки був Валерій Дудар. Півзахисник «Духча» потужним ударом відтермінував визначення переможця до серії пенальті! Та героєм матчу став не він. Цей день став бенефісом для воротаря тополян  Андрія Бльоха, який відбив два удари суперників і все ж залишив перемогу за ФК «Топільне». 

Фото Миколи Катеринюка
Фото Миколи Катеринюка

У черговому турі обласних змагань копачівське «Торпедо» приймало вдома лідера першості  «Шацьке УДЛГ». З перших хвилин господарі взялись «до штурму» воріт опонентів, гості ж відповідали швидкими контратаками. На 25 хвилині удар Тараса Бондарчука підправив рикошет і «Копачівка» повела 1:0. Шацьк доволі швидко відігрався після штрафного і на перерву команди пішли за 1:1.

У середині другого тайму Сергій Дорецький знову вивів вперед господарів та вже за кілька хвилин арбітр призначив пенальті в ворота «біло-чорних» і знову рахунок нічийний 2:2.

Залишалось грати хвилин 10, як торпедівці втретє вийшли вперед (3:2) завдяки голу Віктора Олінчука! Але гра-гойдалка все-таки закінчилась нічиєю. На останній хвилині поєдинку гості забили з штрафного і це вже третій підряд (!) нічийний матч для «Копачівки».

У неділю команда зіграє в Мар'янівці проти досвідченого місцевого клубу.

У середу о 16:00 розпочне домашній матч ФК «Рожище». Суперником «містян» буде іменитий ФЦ «Ковель».

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024