Житель Рожищенського району успішно розвиває бізнес з виготовлення меблів

11 Жовтня 2019, 13:23
5943

У грудні 2010 року житель району Володимир Дмитрук за сприяння Рожищенської районної філії Волинського обласного центру зайнятості започаткував власну справу. Його продукція – високоякісні вироби з деревини та корпусні меблі під замовлення, які успішно продаються на ринку міста Рожище та на теренах району.

Історію успіху підприємця розповіли на сторінці філії у Facebook.

11 років тому пан Володимир здобув вищу освіту за спеціальністю «Фізична реабілітація». Через відсутність на ринку праці вакансії фахівця з фізичної реабілітації чоловік почав шукати інший шлях і влаштувався на роботу до приватного підприємця Зіновія Малярчука на посаду менеджер-управитель зі збуту продукції – виробів із деревини.

Попрацювавши 2 роки, Володимиру Дмитруку довелося знову шукати роботу. Та цього разу у нього за плечима був досвід, здобуті нові знання та навички.

Звернувшись до фахівців районної філії обласного центру зайнятості, пан Володимир відразу погодився на пропозицію відкрити власну справу й одержати одноразову допомогу по безробіттю на її відкриття. Те, що робить усе правильно, – не вагався. Безсумнівно обрав галузь, в якій буде працювати, – деревообробну промисловість. Бізнес-план написав миттєво.

Сьогодні у Володимира Дмитрука вже працює троє найманих робітників.

«У молодого, успішного, впевненого в собі підприємця, зі здоровими амбіціями та хорошим досвідом роботи, великі плани на майбутнє. Щиро бажаємо їх реалізувати», – зичать у центрі зайнятості.

Коментарі
13 Жовтня 2019, 21:12
Як би не батько Петро то чи був би він успішний . Це все фальш. А робітники офіціино бо у петра говорять що не всі
Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024