У Рожищі в Університеті ІІІ віку урочисто почали новий навчальний рік

03 Жовтня 2019, 12:19
3711

Уже традиційно з початком жовтня Університет ІІІ віку відкриває двері для своїх слухачів.

2 жовтня в приміщенні Рожищенської районної дитячої бібліотеки відбулися святкові заходи з цього приводу. Про це повідомили у Рожищенській РДА.

Привітати з початком нового навчального року поважних студентів прийшли голова райдержадміністрації Інна Гайворонська та її заступниця Інна Сергійчук, голова районної ради Андрій Музика, Рожищенський міський голова В'ячеслав Поліщук. Вони побажали у новому навчальному році міцного здоров’я, віри, оптимізму та радості у кожному дні, нових вражень та цікавих знань.

Директор Територіального центру соціального обслуговування Галина Поліщук представила факультети та їх викладачів, наголосивши на тому, що слухачі університету йдуть в ногу з часом, долають нові вершини, доводячи усім, що роки мріям не завада.











Довідково: Університет третього віку – це безкоштовний навчальний заклад для людей, яким виповнилося 55 років.

Університет третього віку заснований і функціонує на базі Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Рожищенського району Волинської області. 

Метою проекту є задоволення пізнавальних і культурних інтересів, збереження та підвищення загального інтелектуального рівня осіб пенсійного віку.

У новому семестрі формуються групи на такі факультети: «Мистецький», «Інформаційних та комунікаційних технологій», «Основи духовної грамоти», «Здоров’я та довголіття», «Краєзнавчий».

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024