«Нове обличчя кордону»: волинян запрошують на прикордонну службу

04 Жовтня 2019, 12:17
2841

Проект реалізується в прикордонному відомстві за підтримки Посольства США та представництва Міжнародної організації з міграції в Україні (МОМ), експерти яких є постійними спостерігачами за підготовкою і перебігом конкурсу.

1 жовтня в Держприкодонслужбі стартував IV набір молодих, амбітних та вмотивованих людей, які бажають стати новим обличчям Держави на кордоні. Про це йдеться на сайті Держприкордонслужби.

Цього разу в рамках реформування прикордонних підрозділів за проєктом «Нове обличчя кордону» відбір кандидатів проводиться в підрозділи Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ», «Одеса-аеропорт», «Львів-аеропорт», «Шегині» (Львівська область), «Римачі» (Волинська область), «Пархоменкове» (Волинська область), «Рава-Руська» (Львівська область), «Харків» (виключно для військовослужбовців), «Дніпро» (міста Дніпро, Полтава та Кривий Ріг, виключно для військовослужбовців).

Разом з цим, звертаємо увагу кандидатів, що кількість вакантних посад обмежена. У деяких підрозділах наразі до 10 вакантних посад – «Львів-аеропорт», «Рава-Руська» та «Пархоменкове», а відбір до відділів «Харків» та «Дніпро» цього разу здійснюється виключно серед військовослужбовців.

Нагадуємо, що конкурсний відбір проводиться як серед діючих військовослужбовців Державної прикордонної служби України, так і серед цивільної молоді.

Подати анкету, після відкриття реєстрації, можна за посиланням.

Більше інформації щодо проекту «Нове обличчя кордону» за посиланням.

2

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39