Рятувальники заборонили їздити волинськими дорогами

08 Грудня 2016, 11:30
3240

У з’язку із екстремальними погодними умовами – утворенням ожеледиці внаслідок випадання дощу та утриманням температури повітря близько 0°С – склалися погодні умови, що загрожують безпеці дорожнього руху. З 3:00 8 грудня забороняється рух транспортних засобів до повної ліквідації зимової слизькості на автошляхах загального користування. Закликала служба автомобільних доріг у Волинській області.

А очільник департаменту інфраструктури ОДА Іван Мирка пояснює, що дороги почистили до асфальту, робота тривала і вчора, сьогодні з 5-6 ранку теж, проте крапає дощ на покриття температурою -10. Тому по всій області ожеледиця, яка призвела до збільшення аварій на автошляхах.

Не краща ситуація і в Рожищі. Комунальні служби хоч і почали працювати зранку, але, зважаючи на малу чисельність працівників впоралися із ситуацією, не так швидко, як би того хотілося. Слава Богу, обійшлося без аварій. 

«Добре було б якби підприємці, які мають магазини, аптеки, офіси на території міста, теж не стояли осторонь такої проблеми, а прибирали біля себе сніг та посипали тротуари, хоча б біля себе. А то нарікати ми можемо, а от до роботи ніхто не візьметься. Ось я не полінився і вийшов вранці з лопатою, прибрав біля сходів, розчистив доріжку до під’їзду, посипав. Якби кожен так зробив, було б легше. А то тільки й того, що чекаємо доки нам приберуть», - коментує ситуацію рожищанин, якого застали за роботою зранку.





 

 

 

Коментарі
08 Грудня 2016, 15:41
А чому наша" шановна міська влада", коли люди добиралися хто на роботу, хто в школи, хто в садочки не посипали, а почали посипати о 10 годині?
08 Грудня 2016, 15:55
Неправда! В 9,30 вже була посипана центральна вулиця! А ти що зробив сьогодні? Чи тільки прийшов тут покритикувати?
08 Грудня 2016, 16:06
Йшов на роботу близько 7.45, то був суцільний каток. І по всій Незалежності в тому числі.... А комунальні служби разом зі своїм керівництвом тихенько спали.....
08 Грудня 2016, 16:19
Що це дає, що в 9.30 була посипана аж ціла центральна вулиця???? Треба було, щоб це було зроблено, коли люди на роботу добиралися, діток до садочків та школи вели, пацієнти до лікарні йшли. На те в нас і є комунальні служби. Якщо так, то давайте хай і двірники біля міської ради починають підмітати вже тоді, коли якраз мер заходить, а ще краще взагалі десь під обід. А на рахунок того, що я зробила, то вибачайте, - я лікар і мій обов'язок приймати пацієнтів, а не сніг розчищати чи ожеледицю піском посипати. Але перед тим мені відповідні служби повинні забезпечити нормальну можливість дістатися до свого робочого місця. Кожен повинен виконувати свою роботу. Тим більше, що фінансування Дільниці благоустрою здійснює міська рада за рахунок наших з вами податків. А то виходить так, немає зими чи поганої погоди - все добре ходимо на роботу отримуємо невідомо за що зарплату, тут бац - зима прийшла неждано-негадано. Все повний завал, сніг починають чистити під обід
08 Грудня 2016, 16:21
Сьогодні Юрій Міщук зі своєю командою спрацював на чисте "2"
08 Грудня 2016, 16:26
Пише людина з роздвоєною особистістю. Перш ніж критикувати, подумай, що ти робиш доброго в цьому житті. Подивися яка ситуація по інших районах. Там ще гірше. Але ж кому це говорити
08 Грудня 2016, 16:29
Сьогодні коли рано добирався на роботу в 9:00 не один раз згадував міську раду (ішов виключно по вул. Незалежності) якби міська рада оплатила лікування одному другому можливо б навчились управлінню містом.
08 Грудня 2016, 16:32
Ви б бачили яка жесть була в Луцьку, тоді б мовчали. А там не стільки людей і техніки працює. А згадувати ви можете, вам жеж ніфіга не треба допирати. А під в комунгосп працювати! Що слабо? Слабо канєх, бо ж ти краще тут стукати будеш!
08 Грудня 2016, 16:40
Що за ахінєю ви несете? Чому люди мають іти працювати в комонгосп? Хто на що вчився! Я то піду в комонгосп працювати і буду виконувати свої обовязки не гірше вас, а от ви підете в лікарню і будете лікувати людей?
08 Грудня 2016, 16:42
ми за луцк не говорим потрібно виконувати свою роботу добре коли добре
08 Грудня 2016, 16:46
інтересно як до братись до луцка якщо з рожищ до копачівкі неможливо доіхати де дорожникі а я скажу де сплять
08 Грудня 2016, 16:46
О, бачите як дільниця благоустрою всім колективом коментарі строчить, виправдовує свою злочинну бездіяльність. А щоб на роботу вийти на годину раніше і порядок навести, то це точно слабо. Для чого мені ваш пісок в 10.00? Для чого мені ваш Луцьк? Я в Рожищах живу і з нашого, а не луцького бюджету вам зарплати платять і не тільки.
08 Грудня 2016, 16:46
Ага, канєх, де ж ти покинеш роботу в 3-5 тисяч гривень плюс хабарі за ніяку роботу і підеш працювати на мінімалку. Тут же треба працювати, а не сидіти і бомки бити.
08 Грудня 2016, 16:51
Маленький природний катаклізм - і все, у місті повний транспортний колапс. Проте на всіх нарадах та колегіях, що в РДА, що в міськраді керівництво звітує, що все в нас ну просто супер. І техніка до зими готова, і персонал проінструктований, і піску з сіллю намішали. А як все насправді всі сьогодні побачили
08 Грудня 2016, 17:00
Ну як спрацювали комунальники ми вже побачили. В тому то й справа, що треба працювати - а вони сьогодні сиділи і бомки били. Отака вона реальність. А щодо мінімалки, то тим працівникам ніхто не забороняє йти на більш оплачувану роботу, - питання в іншому кому ТАКІ ПРОФЕСІОНАЛИ потрібні? Там контингент працівників ще той я вам скажу. Вони там працюють не тому, що це їх покликання, а тому, що ніхто і ніде їх більше не візьме. Бо в школі треба було вчитися, а не курити з третого класу по закутках...
08 Грудня 2016, 17:07
Успакойся чудило. Я не працюю в комунгоспі. Просто в Рожищі є ще люди які хоч трохи думають башкою, а не лахають всіх і вся. Але кому там озказувати, ну вас в пєнь
08 Грудня 2016, 17:09
То може й тому ніхто не йде бо мала зарплата? Я думаю там толковіші люди роблять, ніж ти. Вони тебе не обсирають, бо ти ніхто ,а ти от тут грамотєй сидиш і ікру мітаєш
08 Грудня 2016, 17:35
Іди ти працювати в лікарню і будеш "хабарі лопатою гребсти" але тебе туди ніхто не візьме не той склад розому твій рівень комонгосп (не в образу іншим працівникам комонгоспу) хоча я б таких працівників і там не тримав.
08 Грудня 2016, 17:36
Дивно що ти вмієш користуватись інтернетом
08 Грудня 2016, 17:36
От як опалювальний сезон в садочку №1 вчасно не розпочали, то Гойманиху активісти в купі з мерією та РДА мало не розстріляли. То якісь комісії скликали, то всі які можна було перевірки робили. Одним словом гнобили як могли, щоб з роботи виперти. А тут маємо схожу ситуацію. Питання в тому, чому конкретна комунальна організація, яка відповідає за цю ділянку роботи, допустила таке неподобство???? Фактично своєю цілковитою бездіяльністю паралізувала всі транспортні потоки в місті на пів дня. І це ще добре, що ніхто в можливих ДТП не постраждав. Тому дуже буду спостерігати за реакцією мера на сьогоднішні події, бо якщо ніяк не відреагує і ніхто не понесе адекватного покарання, то ситуація точно повториться і не раз. І хто його знає, які будуть наслідки
08 Грудня 2016, 17:42
То тільки в Рожищі така ситуація? Фіг ти справедливий!
08 Грудня 2016, 17:43
Що "розом", то "розом"!!!)))))
08 Грудня 2016, 17:55
Я пропонує більше, оголосити догану комунальникам, плюс відкрити кримінальне провадження за змову з природою.Шановні колеги..., це не тільки в Рожищах...., комунальники по інших областях нагло саботують дощ зимою. Я думаю тотальна зрада. А ви?
08 Грудня 2016, 17:58
Навіщо мені ситуація ще десь там? Мої, конкретно мої податки, які я сплачую до міського бюджету, йдуть в тому числі й на фінансування діяльності Дільниці благоустрою. Чому мене має цікавити Луцьк, Київ чи Нью Йорк? Там є своя місцева влада, свої виборці та платники податків. Хай собі розбираються. А мене цікавить ситуація у нашому місті. Тим більше, що нічого надзвичайного як для цієї пори року не сталося. Ожеледиця - це знаєте таке явище, що взимку час від часу трапляється. І до неї треба бути готовим, а не розводити руками ніби це якесь надзвичайне стихійне лихо нечуваних масштабів. Але ж наші комунальники вже якось звикли, що зими практично немає. А керівництво Дільниці тільки й вміє, що плакатися на кожному кроці та розказувати, що десь там ще гірше, ніж у нас. От того і маємо те, що маємо.
08 Грудня 2016, 18:00
Навіщо мені ситуація ще десь там? Мої, конкретно мої податки, які я сплачую до міського бюджету, йдуть в тому числі й на фінансування діяльності Дільниці благоустрою. Чому мене має цікавити Луцьк, Київ чи Нью Йорк? Там є своя місцева влада, свої виборці та платники податків. Хай собі розбираються. А мене цікавить ситуація у нашому місті. Тим більше, що нічого надзвичайного як для цієї пори року не сталося. Ожеледиця - це знаєте таке явище, що взимку час від часу трапляється. І до неї треба бути готовим, а не розводити руками ніби це якесь надзвичайне стихійне лихо нечуваних масштабів. Але ж наші комунальники вже якось звикли, що зими практично немає. А керівництво Дільниці тільки й вміє, що плакатися на кожному кроці та розказувати, що десь там ще гірше, ніж у нас. От того і маємо те, що маємо.
08 Грудня 2016, 18:05
Якщо ти закінчив медичний заклад то ти не врач,а лікар (це що до грамотності). Але чи є хоч один нормальний Лікар до якого можна звернутися без хабарів. То хоч назвіть одного. А то покупляли дипломи , і сидять в теплих кабінетах. Я сама була свідком що тротуари посипали ще о п'ятій ранку.
08 Грудня 2016, 18:08
ПІДТРИМУЮ КАТЮ. САБОТАЖ І ЗРАДА КОМУНАЛЬНИКІВ І ПОГОДИ. ВОРОГІВ НА ГІЛЯКУ.ПАТРІОТІВ У ВЛАДУ.СЛАВА УКРАЇНІ БЛА-БЛА- БЛА.
08 Грудня 2016, 18:09
Дорогенькі! Не сваріться! Вже розтануло все!до роботи ішла попід заборами. Коли вони( забори) закінчились, тихенько іхала вниз, шукаючи очима сніг. Дитина посеред вулиці стояла в ступорі і ковзалась на місці, вона йшла догори, а я вниз. За руку мовчки витягла до забору. Не знаю, чи потрапила до школи??? Завтра спитаю. Сміх і гріх. Не суджу комунальників. Але треба було встати хоч в 7 ранку і посипати дорогу, щоб люди на роботу в Луцьк доіхали і студенти.
08 Грудня 2016, 18:10
Ви швидше є "свідком ЄГОВИ" ніж свідком того що тротуари посипали ще о п'ятій
08 Грудня 2016, 18:11
Якщо ти закінчив медичний заклад то ти не врач,а лікар (це що до грамотності). Але чи є хоч один нормальний Лікар до якого можна звернутися без хабарів. То хоч назвіть одного. А то покупляли дипломи , і сидять в теплих кабінетах. Я сама була свідком що тротуари посипали ще о п'ятій ранку.
08 Грудня 2016, 18:13
Що ви таке говорите? Як це в Рожищах немає лікарів, до яких можна звертатися без хабарів? Такі точно є. Ось візьмемо до прикладу лікарів з роддому Голавську та Шевчука. Що може хабарі беруть? Ні! Чудово приймають і жодної плати не вимагають. Далі - Басаличка, Моргун, Соловей чи Солодуха з Козаком, що теж скажете хабарники? Ні, однозначно ні. Тому не треба тут безпідставно наших лікарів оббріхувати.
08 Грудня 2016, 18:18
Вас ніхто не заставляє ходити то того чи іншого врача, шукайте такого який на вашу думку не купляв диплом і "не бере хабарі"
08 Грудня 2016, 18:20
Будь ласка, підніміця з теплого ліжка хоча б о п'ятій ранку та пройдіться центральною вулицею міста і тоді ви станете свідком того, як працюють працівники Благоустрою а не "свідком ЄГОВИ". І що там на рахунок нормального лікаря (хоча б одне прізвище).
08 Грудня 2016, 18:27
Не доводилося пересікатися з Басаличкою , а тому переліку лікарів, який ви назвали власноруч приходилося "звертатися з грошовим подарунком". Не помажеш не поїдеш.
08 Грудня 2016, 18:31
<p>Чому ви вчіпилися до лікарів? Перше питання- це потрібно поставити меру. Чому він не робить, як робив наш колишній мер. Який по містові їздив о шостій ранку та контролював, як працюють служби. Це питання Поліщуку. Чим займався о шостій ранку? Ви господар і ви повинні контролювати ситуацію в нашому файному містечку Рожище. Так, що вся відповідальність на вас пане мер.</p>
08 Грудня 2016, 18:32
Дивлячись з того що ви самі ставите питання та самі на нього відповідаєте вам потрібно до нашого Рожищенського психіатра, чудовий спеціаліст думаю він вам поможе...
08 Грудня 2016, 18:37
Приходилося звертатися з грошовим подарунком. А чому приходилося? Бо ходила лівий лікарняний канючити, щоб від роботи відкосити та ще й щоб оплатили.
08 Грудня 2016, 18:48
Пересварилися всі та ж тільки чи зміниться що на краще.Ви то хоч там у місті,це сьогодні маршруток немає,а так ви ж і кроку пішки не ступите,а хтось із вас пробував з-під Дмитрівки добитись із двома маленькими дітками в садочок,на роботу самій і ні траспорту ніякого лише о 18 год. маршрутка на Дмитрівку,якої більше немаї ніж вона є А щоб дороги посипали то ми тут такого і не чули,хоч теж податки справно платимо
08 Грудня 2016, 20:13
Сказати чесно, я в шоці з Вас панове, всі Ви красиво пишете і говорите, а особливо тішать люди, які говорять мов десь там гірше ніж у нас, це звички урядовців які лише і можуть обіцяти, гляньте що у Вас є, а що у інших тому і мовчіть. На рахунок роботи комунальних служб, це просто провал панове, хоча і доля вини в тому і наша. Я сьогодні став очевидцьом такого дійства: трактор їхав і посипав вул.Незалежності від ринку і до перехрестя (ПриватБанку) і стояв на місці буксуючи, на зупинці і біля неї стояло людей з 150 це було о 8:20 лише одиен з чоловіків підійшов взяв жменю піску з прицепу і вкинув під колеса, трактор відразу поїхав, але повернув на міст. Тепер особисто мій висновок меньше їште лапшу нашої міської і районої ради, ці повари просто професіонали розказувати як готується і вариться вся ця каша. Давно їх вже потрібно скинути з їхньої кухні, вже позажирались на держ бюджеті, якось розповім Вам історію як використовується держ буджет, особисто був свідком цього, дякую за увагу.
08 Грудня 2016, 21:26
Нам до Європи у всіх аспектах, ох як далеко... Ми сидимо на 5 точці, також у всіх аспектах, як багато наших мешканців сьогодні під час ожеледиці....
09 Грудня 2016, 00:00
хто хотів їхати - їхав. На власні очі бачила, вийшли чоловіки з маршрутки підіпхнули іі кілька метрів і поїхали собі далі))))))
09 Грудня 2016, 11:32
В силу своїх посадових обов'язків був свідком ситуації під час ожеледиці, яку всі хто спав до всітлого ранку так бездарно обговорюють і тому хочу внести ясність. До шостої години ранку по тротуарах і дорогах можна було спокійно ходити і все було добре, а от далі, коли пішов дощ, а мороз не вщухав, моментально все обледенеліло. Я особисто бачив як директор комунально підприємства о 06.20 год. вже поспішав на роботу вирішувати цю проблему і дуже дивуюся як йому вдалося так швидко зібрати всіх необхідних працівників і налагодити роботу, вже о 06.35 год. працівники посипали лопатами тротуари, а о 07.45 год. на повну потужність працювала техніка, яка так само як і інші автомобілі була заручником ситуації на дорогах і не могла швидко пересуватись по проїзджій частині...Хочу узагальнити: СПРАВИЛИСЬ ДУЖЕ ШВИДКО І ОПЕРАТИВНО! Будьте здорові і обходьте стороною таких людей як тут ганебно виливають бруд і осуд.
Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024