Бібліосіті: що читають рожищенці?

07 Грудня 2016, 18:11
1814 Джерело: kyiv.ridna.ua

У сучасному світі високих технологій і комп’ютеризації все менше уваги люди приділяють книгам. І дарма, адже книги мають позитивний вплив на людину. Ефект від читання книги не можна зрівняти з переглядом фільму, знятого за мотивами цієї книжки.

Район.Рожище продовжує свою рубрику «Бібліосіті».

У середу, 7 грудня, ми знову опитали рожищенців. Вони розповіли нам, що читають у вільний від роботи час.

Засновник творчого простору «Цитрус» Юлія Зенц: «Зараз читаю алегоричний роман англійського письменника Вільяма Голдінга «Володар мух». У книзі розповідається про хлопчиків, які, потрапивши в авіакатастрофу, опинилися на безлюдному острові. Серед них є два лідери, які постійно суперечать між собою.

Тому ця книга про суперечливість людської натури, про зло, що може критись в людині. Вона асоціюється в мене із сьогоденням, адже нині люди дуже часто приховують те зло за щирими посмішками.  Зазвичай, люблю читати в різних жанрах. Зокрема, хотілося б прочитати ще книгу «Атлант розправив плечі». Адже чула хороші відгуки про неї».

Масажист Юлія Остапчук: «Колись дуже любила читати художню літературу. Захоплювалась всіма жанрами. Зараз більше читаю новинні сайти: Район.Рожище, ВолиньPost, Район.Ковель. Вільного часу на художню літературу зараз немає, бо працю на двох роботах і навчаюсь».

Майстер манікюру Марина Мартинюк: «Читаю книгу Фредеріка Бегбедера «99 франків». Вона про вплив реклами на суспільство. Після того, як прочитала дещо з цієї книги, то побачила, що все залежить від того, як зарекламуєш певну продукцію. Наприклад, це може бути не дуже добрий товар, але так гарно опишуть, що люди ведуться на це все.

Також люблю читати любовні детективи Юлії Шилової. Книги читаються дуже легко. Буквально за два дні. Просто не помічаєш як пролітає час. Її книги перечитую для насолоди».

Перукар Оксана Майструк: «Дуже люблю роман Генріка Сенкевича «Куди ідеш». Загалом, люблю читати літературу на біблійно-історичні теми. Наприклад, газети про те, що робиться у цьому світі».

Комп’ютерний інженер Віталій Богомаз: «Зазвичай, читати не люблю, але робота змушує частенько заглядати в технічну літературу. Наприклад, статті про інформаційні технології та, які допомагають підвищити свій кваліфікаційний рівень. Адже сфера комп’ютеризації розвивається дуже швидко, і її постійно потрібно вивчати. Часом можу прочитати психологічну книгу. З якої беру певну інформацію для життя».

Кравець-закрійник, приватний підприємець Наталія Волосовець: «Читаю психологічну книгу «Підсвідомість може все» Джона Кехо. Ця книга про те, що використання величезних резервів, прихованих в під свідомості, дозволять вирішувати найскладніші проблеми щоденного життя, коли логіка виявляється безсилою. Книга мені подобається, адже Джон Кехо дуже розумна людина. Коли ти читаєш твори таких людей, то мимоволі ти сам підтягуєшся до такого рівня, на якому вони знаходяться.

Також дуже люблю читати Джека Лондона. Особливо «Північну Одіссею». Автор дуже цікаво пише, абсолютно реалістично передає речі. Коли читаєш його твори, то таке відчуття, що ти знаходишся в центрі в тих подій, про які він пише. Переживаєш разом із ним.

Захоплююсь і історією. Адже завжди цікаво знати, що було до тебе. Сьогодення ми творимо самі, а майбутнє ми бачитимемо по результатах того, що творимо зараз».

Отож, дорогі рожищенці, додайте читання книги в свій щоденний графік справ, і ви на собі переконаєтеся в користі цієї справи. Хороші книги подарують чудовий настрій, позбавлять від депресії, поліпшать сон та додадуть багато позитивних моментів в житті.

А що читаєте ви? Наступного разу ми обов’язково зателефонуємо до вас.

16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024