Чому депіляцію гарячим воском небажано проводити вдома

27 Вересня 2019, 15:37
7389

Бодіпозитив захоплює світ: жінки вже не соромляться свого тіла та деяких недоліків зовнішності. Але волосся у пахвах або волохаті ноги – це виглядає зовсім непривабливо…

Гоління, смужки, шугаринг, креми-депілятори, віск: людство винайшло багато засобів видалення небажаного волосся. За оцінками експертів, найкращий засіб – гарячий ваксінг, для якого виробники створили багато гранул та брикетів. Чому епіляцію гарячим воском проводити вдома не рекомендують?

Особливості процедури

Склад сумішей для гарячого ваксінгу – це натуральний бджолиний віск, парафін, натуральні смоли, олії, вітамінно-мінеральні добавки.

У холодному вигляді суміш тверда, тому її потрібно нагріти у воскоплаві до високої температури – 55 С. Воскоплав – спеціальний агрегат для нагріву суміші. В окремих випадках віск можна нагріти у СВЧ або на водяній бані. Але саме воскоплав забезпечує рівномірний прогрів суміші та оптимальну температуру для процедури.

Після нагріву віск за допомогою шпателя наносять на шкіру, рівномірно розподіляють за напрямком росту волосся та чекають декілька хвилин. Після застигання суміші її видаляють зі шкіри різким ривком.

Самостійно зробити всі ці послідовні етапи вкрай складно: є ризик нанести собі опіки або пошкодити шкіру під час видалення воску.

Переваги епіляції гарячим воском

Для проведення сеансу потрібний виключно воскоплав, віск та шпатель. Не потрібні смужки, стрічки та касети.

Гарячий віск максимально розкриває пори, проникає в шкіру, розпарює її та забезпечує міцне з’єднання воску із волоссям. Все це робить процедуру не болісною, швидкою та легкою.

Суміш для епіляції гарячим воском наповнені ефірними оліями, витяжками з рослин, вітамінами, що позитивно впливають на поверхню шкіри.

Сеанс епіляції гарячим воском одночасно надає шкірі ефект пілінгу. В результаті процедури пацієнт отримує красиву та чисту шкіру без волосся, пошкоджень та почервоніння.

Депіляція гарячим воском забезпечує довготривалий ефект, у тому числі в делікатних зонах, на обличчі та пахвах. Регулярне виконання депіляції робить волосся більш тонким, світлішим, сприяє його поступовому зменшенню та зникненню.

Для проведення процедури майстер обирає віск окремого бренду та структури – з урахуванням типу волосся, робочої зони, схильності до алергічних реакції, чуттєвості шкіри.

18/04/2024 Середа
17.04.2024