Для кухарів Рожищенського району влаштували навчальний семінар
У Рожищенській райдержадміністрації відбувся навчальний семінар на тему «Вимоги нового харчового законодавства щодо поводження з харчовими продуктами».
Про це повідомли у РДА.
Навчання з кухарями шкіл, ДНЗ, закладів харчування району провели начальник районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області Ігор Барвінський та представники Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області – Анатолій Тимофіюк, Сергій Куртяк, Людмила Озірська.
Під час зустрічі обговорили такі питання:
1. Організація харчування дітей в закладах освіти.
2. Вимоги законодавства про харчові продукти. Прийом на потужності харчових продуктів та сировини. Вимоги до супровідних документів.
3. Гігієнічні вимоги до потужностей, що надають послуги з громадського харчування.
4. Основні аспекти впровадження системи НАССР. Вимоги загальної гігієни (програми передумови).
-
Сьогодні
-
Завтра
-
Незабаром