Високотехнологічна піца – чим дивує світ Domino`s Pizza

25 Вересня 2019, 14:09
4812

Тоненьке або пухке тісто з томатним соусом сиром та різними начинками: це неймовірно смачно. Тільки випечену піцу полюбляють діти, тинейджери, дорослі та навіть пенсіонери. Але є одна умова – піца повинна бути гарячою.

Корпоративне правило Domino`s – доставка піци в Одесі за 30 хвилин, щоб зберегти аромат, соковитість та смак популярного фаст-фуду.

Найкраща реклама піци

Американський гуру бізнесу та засновник корпорації Домінос Том Монаган вивів свою фірму в лідери ринку завдяки всесвітньовідомій акції: піцерія повинна доставити піцу клієнту за півгодини. Якщо не встигли – піцу віддавали безкоштовно. Звичайний людський азарт призвів до різкого збільшення клієнтури.

Девіз Домінос «30 хвилин, або забирайте даром» й досі використовують нові ресторани мережі. 

Доповнена реальність

Меню офіційного сайту корпорації  враховує смаки м’ясоїдів та вегетаріанців. Є смачні ковбаски, бекон, курка, тунець, лосось, гриби, перець, томати. Соковитості піці додають сири: моцарелла, пармезан, фета, філадельфія. Мешканці Австралії придумали піца-конструктор із технологією доповненої реальності: збираєш інгредієнти та одразу бачиш результат своєї творчості на екрані смартфону. 

Австралійці взагалі полюбляють піцу: вони встановили в ресторанах Domino`s веб-камеру із штучним інтелектом, який контролює процес приготування за десятками критеріїв та попереджає персонал про порушення.

Креативні піца-кур’єри

В Америці піцу на віддаленні ферми або табори альпіністів доставляють піца-дрони.

У Південній Кореї доставку доручили безпілотним мопедам із скринею для піци. В Германії піцу привозять маленькі роботи. Зручно, швидко, завжди є можливість оминути міські корки та зберегти піцу гарячою.

В Детройті випробування проходить великий піца-трейлер, що спроможний доставляти одразу декілька десятків замовлень. Клієнт отримує персональний електронний код, щоб не переплутати замовлення.

Спеціально для корпорація «Форд» розробила безпілотні автомобілі, що виконують роль кур’єрів. Клієнти задоволені: піца гаряча та не пошкоджена.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024