Активіст з Рожища показав побут наметового містечка біля заблокованого «вугілля Путіна»

23 Вересня 2019, 09:11
Наметове містечко у Соснівці. Знімок екрана 3256
Наметове містечко у Соснівці. Знімок екрана

Боєць АТО з Рожищенського району, доброволець Микола Габдулхаков разом з іншими рожищенськими активістами відправився у Соснівку на Львівщині, де небайдужі блокують вагони з російським вугіллям.

Він записав ролик, де видно заблоковані вагони та наметове містечко активістів. Відео Микола поєднав із піснею власного виконання «Хто буде поруч» з нового альбому і розмістив на своїй сторінці у Facebook.

«Ні – торгівлі на крові!» – кортко підписав матеріал активіст.

Нагадаємо, нещодавно поліція розігнала акцію біля заблокованих вагонів. Раніше рожищенська журналістка поспілкувалася з активістами у Соснівці.

Довідково: вагони із надписом «Росийские Железные Дороги» на станції Соснівка помітили ще 1 вересня. Учасники бойових дій, шахтарі та мешканці зупинили потяг і почали безстрокову акцію протесту. Неподалік станції активісти облаштували наметове містечко та почали цілодобове чергування. 21 вересня правоохоронці намагалися розігнати активістів кожних пів години. Після затримання частини активістів на місце події приїхали люди, аби підтримати протест.

Коментарі
23 Вересня 2019, 16:07
Запхайте вручну ті вагони назад в російску федерацію. І патріотизм проявите, і пропердитесь, і газ своїми пірдільніками виробите для енергонезалежності України. Героям Слава, Сало, Самогон!
23 Вересня 2019, 22:23
Йди краще працювати активісте..........
23 Вересня 2019, 22:39
а що Шварцкопу за побиття людини?
24 Вересня 2019, 00:12
Пропердіть нарешті Газову Трубу щоб кайфувала і не мріяла про свій рузьге мір.
24 Вересня 2019, 20:41
Ви за все своє нікчемне життя не зробите більше для нашої країни, ніж кожен хлопець чи жінка на тій блокаді! А до того на війні і ще, поміж тим, кожен у своїй сфері діяльності. Поки хтось дійсно "працює", а не тільки "заробляє гроші" ви, максимум що можете, це пустити сморід в коментарях під "но неймом") То ж запам'ятайте - ви ніхто, і звати вас ніяк, як в інтернеті так і в житті.
24 Вересня 2019, 21:29
Відкриваючи свій рот не закривай голос інших.....Це ти ніхто і в своєму житті мабуть привик нав'язувати свою волю не тільки оточуючим,а й близьким людям..Таких як ти вже горе-патріотів вже точно не змінити.Блокування вагонів-це як для мертвого припарка і держава в особі поліції вказала цим ледарям своє місце в житті розігнавши по найближчих лісочках.........Просто не плюй проти вітру засранцю.......
25 Вересня 2019, 03:06
Ти сам своє ім’я написав “ноунейм”? Чи ти думаєш що твій висер під цією статтею краще пахне за інші? Якщо ти не розумієш що ллєш воду на бєнін млинок ,то вдарся об вагон головою,а якщо не дійде то об рейсу!
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024