З комірки історії: спадок Рожищенського осередку Партії регіонів. Частина ІІІ

05 Грудня 2016, 09:20
4120 Джерело: static.espreso.tv

Український держслужбовець, то така краля, яка скаче у гречку щоразу з іншою партією. А все заради однієї мети - за будь-яких обставин лишатися у своєму улюбленому чиновницькому кріслі. Правда згодом не кожен зі слуг народу любить згадувати оті свої полюбовні походеньки. Дехто навіть цурається признатись. Клянеться-божиться: Не було такого!

Але Василь Т. каже, «рукописи не горять». Принаймні, є у нього така папочка з надписом «Дело». А там – звіти про сплату членських внесків, завірені особистими підписами.

У 2012 році всього по дві гривні скидались.


 

Підшивка «Паспорт Рожищенського району» розкаже вам про всі партійні розклади станом на 2012-й рік.




 

Якщо Янукович об’єднував навколо себе регіоналів з усіх закутків держави Україна, то місцеві януковичі між собою не дуже мирилися. «Надмірно намагається втручатися у внутріпартійну роботу, недостатньо враховує пропозиції районної організації при вирішенні кадрових питань….», - так описують співпрацю з головою Рожищенської РДА Володимиром Масаловим, його рожищенські колеги по партії. Про це вони навіть пожалілися обласному керівництву. Серед позитивів соратника відзначили те, що зумів забезпечити підписку газети «Волинь-регіони» на квартал в кількості 500 екземплярів, частково підтримав матеріально проведення заходів ПР до дня Перемоги, бере участь у роботі виконкому та ради районної організації.

А в записничку –  звернення невідомого автора до якогось Олександра Андрійовича. Полум’яний текст, написаний простим олівцем, закінчується словами: «…просимо зупинити цей шабаш проти Партії регіонів. Захистіть всіх жителів району від масаловщини…»


Шановний читачу, ти можеш довіряти опублікованим документам і начеркам, а можеш піддавати їх сумніву. Можеш сердитися, або подавати до суду. Але хто ж з нас діяв нечесно? Візьмімо хоча б цей документ, в якому чорним по білому йдеться про фальсифікації, політичні ігрища, спрямовані на обман українців. Заступник керівника обласного виборчого штабу Партії регіонів на виборах до Парламенту навчає свої підлеглих рожищенців так: «..прошу Вас провести аналіз формування кращих наших партійців до роботи в ДВК та формування подання із зазначенням «ВІД ДЕПУТАТСЬКОЇ ФРАКЦІЇ НАРОДНА ПАРТІЯ У ВЕРХОВНІЙ РАДІ УКРАЇНИ ШОСТОГО СКЛИКАННЯ» які ГАРАНТОВАНО БУДУТЬ ВКЛЮЧЕНІ. Про хід роботи щодо формування відповідних подань НЕ СТАВИТИ ДО ВІДОМА КЕРІВНИКІВ МІСЦЕВИХ ОРГАНІЗАЦІЙ НАРОДНА ПАРТІЯ і акцентувати на це відповідних кандидатів щодо нерозголошення інформації»

У наступних публікаціях нашого циклу «З комірки історії» ви дізнаєтесь, як рожищенські регіонали у 2006 році просили Ющенка подати кандидатуру Януковича на прем’єра, а також про те, як вони організовували доїзд виборців на дільниці на виборах Гаранта.

Коментарі
05 Грудня 2016, 12:19
треба знов заяву на Василя написати щось за сильно він розгулявся)))))
05 Грудня 2016, 13:05
Ні-ні, Василь тут ні до чого))) Василь Т. ЗНАЙШОВ, Василь Т. побачив, Василь Т. подумав, Василь Т. приніс. Тут усьо чотко))). "Патріоти" роблять свою роботу "якісно", показують своє могущество))) Коли голову РДА "нову" призначали - там показали своє могущество з плакатами, шинами, мусорніком, показали своє могущество з пісковозами - пісок же возять по факту - Кутюк багатіє, а вони і далі скавінчать))) Тепер тут розбираються))) Всесильна імпотєнция в цих борцов за правду))) Казав Василь Т., шо були матеріали ще по партії Королевскої - там за одного малого гнома було багато цікавого матєріла - напишуть чи ні?)))
05 Грудня 2016, 15:18
Все цікавіше і цікавіше. Який гавкіт почався в сторону каравану.
05 Грудня 2016, 16:52
А автором публікації є хто? Хотілось би побачити ту кришталево чисту і не заплямовану ніякими оборудками на теренах самоврядування, а також політичній арені особистістю. а гавкіт анонімний статті такі самі, озвіться наші найчесніші автори і авторки.
05 Грудня 2016, 16:54
Не Кутюк а Котюк. І якщо ви не знали то люди виступали проти перевезення піску великими фурами чого й добилися, наразі їздять тільки Зіли та Камази. А особисто проти Котюка ніхто не виступав , це ж добре коли людина багатіє та 'справно' платить податки. А щодо Інни Михайлівни може вона не найгірший голова...
05 Грудня 2016, 17:13
Старий Масалов ти вспокоїшся чи ні ти і так надоїв як був тут
05 Грудня 2016, 20:35
це бред сумашелшого..хай напиши той писака про сьогоднішню владу...шо? краша????.....
05 Грудня 2016, 21:13
Писака пише шо влада та сама. Та сама. Нічо ни змінилося
05 Грудня 2016, 22:26
А Віталька скаженіє.
05 Грудня 2016, 22:31
Хто така Жук Ольга Павлівна? Вона фігурує в усіх документах. Напевно заядла регіоналка була.
05 Грудня 2016, 22:38
"...чи ви думаєте, що тільки звинувачуюючи та критикуючи ми щось змінимо? Потрібно шукати шляхи взаємодії, потрібно вчитись, пропонувати, якщо потрібно то 100 раз "палкою" зганяти-корона з голови не впаде. Всі не святі у нас, але які вже є і інших не буде, тож потрібно шукати діалог, як будувати державу, а не тикати паляцями..." В. Дулюк. Фейсбук.
05 Грудня 2016, 22:52
А хто такий малий гном з партії Королевської?
05 Грудня 2016, 23:13
Кожна нова мітла по-новому мете, а як зламається - під лавкою валяється. <br/>Риба шукає, де глибше, людина – де краще—одним словом: пристосуванці.
06 Грудня 2016, 22:28
ПОДАВАЙТЕ ЦI ДОКУМЕНТИ В Киiв НЕХАЙ ТI ПРИСТОСУВАНЦI вiдпoвiдають
07 Грудня 2016, 04:02
А де смітник - люстратор? Чому самооборона задню дала. за що загинула небесна сотня? Доки на керівних посадах будуть регіонали? А Гайворонська добре з ними спелась... Гріш ціна тим, хто починає і не завершує справу. Бігали у балаклавах, новосадиху з кабінету витягали і шо...Шо робить клебанська ше там, а крім мороза більше нікому нема керувати ПФ? Жесть... Як дивитись в очі сім'ям загиблих? Вони віддали життя,бо хотіли змінити життя на краще!!!!!!!!!!!!!!!!!
07 Грудня 2016, 10:23
Немає в Рожищах патріотів. Всім всеодно.
07 Грудня 2016, 12:57
Багато в чому з вами згідний, проте є багато &quot;але&quot;. Ну, наприклад, керівник ПФУ Олександр Мороз. Він хоч і був членом ПР, проте він десь зо 2 роки відслужив в АТО. При чому не лише у віськкоматі, а й був безпосередньо на Сході тривалий період. Це теж не мало значить. Бо багато з нинішніх &quot;нових&quot; так сказать керовніків та горлопанів-волонтерів там не були жодного дня. При чому прослідковується цікава тенденція, що той, хто регулярно їздить на Донбас чи з гуманітарною допомогою, чи загиблих привозять, то ті якраз в основному мовчать, бо бачили людську біду. А ті, хто межі Рожищ не покидав, то так деруть рубашку на грудях та кричать про свій патріотизм та свою важливу місію на кожному кроці, що аж тошнить.
07 Грудня 2016, 13:34
Підтримую попередній коментар щодо Мороза. А ще скажу вам таке. Багато з тих рожищенських членів ПР пішов туди не тому, що реально підтримував лінію партії, був її фанатом, а просто була дана вказівка вступити зверху, від вищого начальства. Тобто або вступаєш, або на біржу праці і то якщо поставлять. І так же було по всій країні. І так є й зараз, чого там гріха таїти. Хто переміг в ту партію й напрягають вступати всіх чиновничків більш-менш при посадах. Ви тут зараз всі мені почнете розказувати: а як же власна совість, громадянська позиція, власна самоповага, ну і так далі... А я вам скажу, що в кожного є діти, яких треба годувати, одягати, а вже якщо у ВУЗІ вчити, то взагалі мовчу. Чи ви всі може думаєте, що дрібний рожищенський чиновник заробляє мільйони, має значні заощадження і може собі дозволити таку нечувану розкіш як принципова позиція, власні переконання чи поклик душі при виборі політичної партії для вступу в її члени взамін на втрату роботи, постійного, хоч і невеликого заробітку, засобів для існування.
10 Грудня 2016, 13:00
А я з вами не згідний хоч ти лопни. Коли Мороз морозився рік біля військомату, то матері деяких хлопців з огидою на це дивились. Не мали бажання навіть до військомату йти. коли навіть у цьому виникала потреба.Просто обурювались: як таке може бути - людина причетнадо ситуації що склалась і стоїть у формі як будьто він не він. А на схід поїхав щоб відбілитись. А що, зарплата висока за місцем роботи йде, ще й там получати, а прослуживши рік у військоматі, знаючи військове керівництво,сумніваюсь,що був він на передовій. А на рахунок того,що в партію регіонів побігли, щоб зберегти роботу - то так і живемо,чого тоді скиглити, що хтось Крим віддав - &quot;Ну тож йому теж жити треба, в ньогож діти, а ще ж може в Лондоні вчаться&quot;. От така петрушка. Не всі ж побігли в регіони. Дехто навіть роботою поплатився і нічого не сталося - знайшов іншу, а от своїх ідей не зрадив. з такими людьми і в бій можна йти. А з цими запроданцями не дай Боже опинитись разом на полі бою - здадуть з патрохами.
12 Грудня 2016, 17:31
Ну то чого ти, Василю Т. у жовтій куртці не пішов рік часу морозитись біля військкомату, а потім &quot;відбілитись&quot; на передову не поїхав, а строчиш тут гамнометом... із-під поли жовтої куртки, чого? Тобі, Василю Т. у жовтій куртці хочеться скандалів, хочеться чогось такого... невідомого якого? Мороз ДВІЧІ добровільно писав заяву на мобілізацію, а ти писав листа комісарові щоб тебе і твоїх &quot;братів по розуму і духу&quot; не брали - ви ж тут потрібні... тушонку їсти... тут без вас ніяк, ну зовсім ніяк - не буде кому з бабами воювати і по смітниках лазити, не буде кому роздор у суспільстві зачинати... Тобі до Мороза - як Василю Т. до &quot;людини, яка заробляє на прожиття збиранням макулатури&quot;... Усі ж знають звідки в цих статтях ноги ростуть і що це таке і звідки і хто за цим стоїть, але ж не хватає духу зізнатись у змові, у намірах когось очернити... аж гидко, що такі мерзотники говорять про святість патріотизму і нічого не бачать навкруги окрім власної тупої упередженості... Вперед, пиши наступні частини, вправляйся, адже прийти і написати диктант без помилок ти не можеш, бо трохи не грамотний...
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024