Рожищенський колектив «Надвечір'я» відзначив ювілейну річницю

20 Вересня 2019, 15:30
4212

У районному домі «Просвіта» відбувся концерт, приурочений 30-тій річниці заснування народного аматорського хорового колективу «Надвечір'я».

Захід відбувся 19 вересня, повідомили у Рожищенський райдержадміністрації.

Свято зібрало чимало людей у залі: представників влади, громадськості, преси та поціновувачів творчості колективу.

З вітальними словами, відзнаками, квітами та подарунками для ювілярів виступили голова райдержадміністрації Інна Гайворонська, заступниця голови районної ради Раїса Кучмук, Рожищенський міський голова В'ячеслав Поліщук, директор РД «Просвіта» Сергій Горбач, директорка територіального центру Галина Поліщук, начальниця відділу культури РДА Тетяна Новосад, а також колеги і друзі.

Дитяча музична школа і будинок дитячої творчості привітали капелу запальною музикою і танцями, а гурт співочого «батальйону» з села Трилісці подарував усім сміх та веселий настрій. Родзинкою заходу став спів самих ювілярів, які не лишили байдужим жодного.

Довідково: творчий колектив «Надвечір'я» був заснований у 90-х роках. Він згуртував людей різних професій та поглядів старшого покоління, для яких пісня стала у житті стимулом, підтримкою та розрадою, усі вони закохані у співоче мистецтво, яке радо дарують людям.

Першим засновником колективу був нині покійний Петро Єпішев. Його подальшими керівниками були Ганна Чубок, хоровий диригент Євгенія Сасовська, місцевий композитор Анатолій Вольський, які внесли непосильний внесок у розвиток колективу, завдяки їхній професійності в розвитку вокально-хорового мистецтва, колектив неодноразово був нагороджений дипломами та грамотами. Нині колектив працює під керівництвом Алли Павлюк.











Коментарі
21 Вересня 2019, 11:45
Засновником колективу була Подолян.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024