У Рожищі відбувся педагогічний семінар-практикум

03 Грудня 2016, 11:58
2749

2 грудня в Будинку дитячої творчості відбувся районний семінар-практикум для педагогів-організаторів та лідерів шкільних об’єднань «Майстерність педагога-організатора та творча ініціатива лідера учнівського самоврядування – запорука успіху виховання особистості».

Відкрила семінар заступник голови райдержадміністрації Інна Сергійчук, - повідомляють у РДА.

«Учнівське самоврядування дає можливість нашій молоді зрозуміти як приймаються різноманітні рішення та відчути на собі відповідальність за реалізацію цих рішень. Участь у цьому дає змогу зрозуміти доросле життя, відчути себе керівниками. Бажаю вам успіхів у навчанні, а педагогам організаторам хочу щиро подякувати за нелегку справу у процесі навчання та розкриття талантів у дітей» – зазначила у своєму виступі Інна Євгеніївна.

Програма семінару включала презентаційне портфоліо Будинку дитячої творчості, тренінгове заняття «Формування толерантності в учнів та педагогів ЗНЗ», ознайомлення з портфоліо педагогів БДТ, проекція їх на діяльність педагога-організатора; практичне заняття з оформлення стендів-куточків шкільного об’єднання для педагогів-організаторів; тренінгові заняття «Робота в команді»; «Майстерню Святого Миколая»; майстер-класи з виготовлення новорічно-різдвяних прикрас; благодійну акцію «Тепло сердець дітей Волині – ровесникам на східній Україні».


 

Коментарі
03 Грудня 2016, 19:31
Все нічого, якби на початку семінару не пропала електроенергія. Тож половину заявленого не змогли провести. Тож надалі просимо повідомляти установи міста про планові і непланові відключення.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024