Англійська у Рожищі легко та цікаво: чому варто вчитися у школі «Смайлик»

19 Вересня 2019, 09:19
6463

Рожищенська школа «Смайлик», що знаходиться на третьому поверсі торгового комплексу «Теплоцентр», оголосила про набір у групи вивчення англійської мови.

Заняття спрямовані на закріплення матеріалу за шкільною програмою,️ допомогу з виконанням домашніх завдань та опрацювання додаткових вправ, розвиток мовлення, удосконалення граматичних навичок.

«Також ми співаємо️, граємо ігри, дивимось навчальні відео і обговорюємо цікаві для учнів теми», – розповідає засновниця школи англійської мови «Смайлик» Ольга Панченко.

У навчанні застосовують методику, яка допоможе дітям полюбити англійську мову️.

Також у школі займаються вивченням англійської і з дорослими.

«Наша школа «Смайлик» – ідеальний вибір, як для дитини, так і для дорослого. Багато хто вважає, що вивчення іноземної мови – дуже складна справа. Наші викладачі доведуть, що це – хибна думка. Якщо ви хочете розмовляти, писати та читати іноземною мовою, приходьте до нас на заняття!» – впевнено запрошує Ольга.

Навчання у групах відбувається у дружній, майже сімейній атмосфері. Учні підтвердять, що школа англійської мови «Смайлик» – це як мовна сім’я, яка підтримує всі ініціативи та починання.

Школа пропонує широкий спектр послуг: 

  • англійська для школярів (допомога у виконанні домашніх завдань);
  • англійська з нуля;
  • англійська для діток від трьох років;
  • групи раннього розвитку «Мама і я» (для дітей від 1,5 до 3 років);
  • маленька школа «Смайлики» (для дітей від 3 до 5 років);
  • курси німецької та польської мов;
  • розмовна англійська для дорослих (16+);
  • курси англійської мови у Великобританії.

У «Смайлику» обіцяють, що вивчення мови буде веселим і ефективним. Міні-групи і доброзичлива атмосфера цьому сприяють на 100%. А креативні та професійні викладачі стають справжніми друзями.

«Пишіть і телефонуйте, не відкладаючи. Вже скоро дитина буде тішити гарною вимовою, новими словами і питати «А коли в «Смайлик?» Ми переконаємо вас, що для англійської не буває надто рано чи надто пізно», – кажуть у школі.

Нині у групах залишилось лише кілька мість. Записатися на навчання, дізнатися про вартість та розклад занять можна за телефонами: 096 59 48 228 або 095 668 19 76.













Коментарі
22 Жовтня 2019, 06:50
Дитину записали вже пройшло пару місяців досі не позвонили.Нащо пишуть не пойуму.
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024