У Рожищі штрафуватимуть людей, які торгують у невстановленому місці

17 Вересня 2019, 15:10
Муніципальний інспектор пояснює продавцям, що вони порушують правила благоустрою міста. 6895
Муніципальний інспектор пояснює продавцям, що вони порушують правила благоустрою міста.

Муніципальний інспектор Олександр Дулюк організував збори торговців, які реалізують продукцію на рожищенському ринку та біля нього – на площі Богдана Хмельницького.

Побував на зборах й кореспондент Район.Рожище.

Люди, які продають товар на ринку, висловили інспектору своє обурення з приводу несанкціонованої торгівлі на площі Богдана Хмельницького. Там продавці не сплачують відповідні внески й залишають сміття. Натомість прохідність людей там значно вища. Продавці з ринку просять, аби умови торгівлі для усіх були рівними.

Муніципальний інспектор Олександр Дулюк
Муніципальний інспектор Олександр Дулюк

Муніципальний інспектор поспілкувався з продавцями ринку
Муніципальний інспектор поспілкувався з продавцями ринку

Продавці з ринку просять, аби умови торгівлі для усіх були рівними.
Продавці з ринку просять, аби умови торгівлі для усіх були рівними.

Також торговці висловили побажання, аби над столами для торгівлі встановили накриття.

Мовляв, пекуче сонце і дощ часом є причиною, чому люди не хочуть продавати на столах на території ринку. 

Щоб вирішити цю проблему, інспектор ініціюватиме запрошення на наступну сесію міської ради директора Рожищенської райспоживспілки Володимира Дендери та директора ринку міста Рожище Олександра Ткачука.

Показово, що продавці з площі Богдана Хмельницького на зустріч не прийшли, тож інспектор поспілкувався з ними на місці несанкціонованої торгівлі.

Олександр Дулюк пояснив, що здійснюючи торгівлю у несанкціонованому місці, продавці порушують правила благоустрою міста. Посадовець попередив, що у разі повторення такого порушення, на них накладатиметься штраф.

Несанкціонована торгівля у центрі міста
Несанкціонована торгівля у центрі міста

Передрук у ЗМІ без дозволу редакції Район.Рожище заборонено.

Коментарі
17 Вересня 2019, 21:12
Штрафувати бабок, хороший початок.<br/>(Фото біля Бодіка) Штрафує бабок, а позад нього стоїть авто на пішеходному переході....
17 Вересня 2019, 23:34
Новопризначений інспектор помічає селян, які несанкціоновано продають власно вирощену або зібрану в лісі,на полі продукцію. ЗА 20 МЕТРІВ - валюту міняють. НАХ..й тикий новопризначений. Мабуть щоб перекупам на ринку ДАХ зробив
18 Вересня 2019, 01:16
не смішіть людей
18 Вересня 2019, 05:34
всі такі розумні, все знають і ніх... не роблять, тільки пиз..ть !!! <br/>менше мови, подивіться спочатку чи з того щось буде а потім говоріть.
18 Вересня 2019, 12:36
02:34, підтримую!
18 Вересня 2019, 14:57
Хочете щоб люди не торгували? Створіть умови,які мають інші продавці ринку,а то виходить що продавці ринку хочуть позбутися конкурентів.Спиаведливість полягае у тому,що одні вирощують у себе в господарствах продукцію (обмеженоі кількості- декілька кілограмів овочів,чи то ягід або фруктів,а інші ідуть на оптові ринки закуповують продукцію а потім реалізовують іі,неотримуючи ніяких мозолів та редикулітів,тобто &amp;quot; купив-продав&amp;quot;.А ще створіть достатній рівень забезпеченості тих людей -пенсіонері,інвалідів чи людей які немають роботи,тобто дайте цим людям чесно відпрацювані за життя пенсіі,або компенсуйте безробітним людям- за бездарне знищення колишніх чиновників заводів,фабрик,підприемств .Тоді ці люди будуть ходити до супермаркетів чи там облаштовані ринки,і будуть купувати продукцію там.А щоб краще освідомити ,зверніть увагу на пропозиціі президента В.Зеленського -щоб люди похилого віку у як немае можливості (із за мелих доходів) ,були звільнені від сплати за комунальні послуги,(наприклад за тепло-за газ).Всі питання повинні вирішуватися лише на благо ЛЮДЕЙ.
18 Вересня 2019, 18:19
Матвійчуку і місцевим сраколизам, заважає сільська жіночка з продукцією біля Богдана, а відмивання коштів на ринку ім мало, коли б..ть по нажираєтеся !!!
18 Вересня 2019, 20:40
Так ходи щодня і прибирай біля Богдана за своїми бабами,любитель ти наш сільських жіночок!
18 Вересня 2019, 20:45
Що ти несеш?Досить слухати жидівські манси!Знаєш скільки хохлів захоче собі приписати бабок пенсіонерок,щоб не сплачувати за газ та тепло?Гіндрант вам локшину вішає ,а ви ведетесь на маячню!
19 Вересня 2019, 00:45
&amp;quot;Почерк&amp;quot; йолупів здалека видно.Тому що ціль у них одна ,не за людей думати,а про себе &amp;quot; коханого.По блище до кормушки щоб нажитися.Пропозиці це не означае, що це вже мае збутися.Це лише розглядаеться питання як покращити долю таких пенсіонері,а якщо існуе вже така думка,то вона може втілитися у життя .А чи станеться так -то час все покаже.
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024