У Рожищі влаштували свято для дітей – День творчості

17 Вересня 2019, 14:18
3711

У Рожищенському будинку дитячої творчості організували День творчості.

Свято відбулось на площі перед закладом 15 вересня. Про це повідомили на сторінці БДТ у Facebook.

Гостей вітали ті творчі обєднання, в яких на 2019/2020 навчальний рік оголошено набір вихованців.

Розпочався захід танцювальним флешмобом від педагогів Рожищенського БДТ. Згодом кожен з них запросив усіх охочих відвідати відповідні локації.

«І тут загуділо, закипіло, заспівало і стало весело та цікаво», – розповідають на сторінці закладу.

Зразкова студія вокального та сольного співу «Зорепад» (керівниця Людмила Семера) на своїй локації влаштувала караоке, де всі охочі могли продемонструвати свій співочий талант.

Зразкова студія образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва «Художній дивосвіт» (кер. Оксана Шатунова) поруч з виставкою живопису проводила майстер-клас з боді-арту.

Новостворений гурток початкової технічної творчості «Фіксики (кер. Тетяна Вознюк) запропонував дітям взяти участь у дивовижних дослідах та чарівних перетвореннях звичайних пластикових кришечок та пляшечок у чудернацьких роботів.

Рукотворні дива з фоамірану, фетру та шкіри, а також дивовижні авторські ляльки і м'які іграшки на міні-виставці представила народна студія декоративного мистецтва «Мурчикова майстерня» (кер. Світлана Мура).Талісман студії Котик Мурчик тут же проводив майстер-клас з паперопластики.

Також майстер-класом з паперопластики зацікавлювали юні мастрині зразкової студії декоративно-ужиткового мистецтва «Чарівниця» (кер. Людмила Тивонюк). А представлена поруч невеличка виставка робіт у техніках «орігамі», «аплікація з льонотканини», «квіти з атласних стрічок» вихованців цього творчого об'єднання викликала справжній подив і захоплення.

На незвичайну інтерактивну гру зі знання англійської мови до відповідної локації запрошували маленьких рожищан керівниці гуртка «Яскравинки англійської мови» Оксана Мартинюк та Богдана Семенюк.

Як можна перетворити старі джинсові речі у модні рюкзачки, а також оновити власний гардероб малими декоративними елементами на модній локації демонстрували виробами гуртка «Дизайн і конструювання легкого жіночого одягу» (кер. Надія Семенюк).

Також усіх вразило музичне кафе від зразкової студії вокального та сольного співу «Камертон» (кер. Ірина Матвійчук).Тут за столиками розмістилися всі охочі пограти у цікаву гру «Вгадай хіт за смайликами» та поспівати, а також почастуватися фруктовими десертами.

Запальну руханку влаштували вихованці ансамблю танцю «Ексклюзив» (кер. Людмила Волощук).

Сюрпризом для маленьких гостей свята стали різнокольорові повітряні кульки.





























Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром