У Рожищенському ДНЗ №2 святкували 40-річний ювілей закладу

02 Грудня 2016, 07:01
14110

Радісну подію відзначили 1 грудня у Рожищенському дошкільному навчальному закладі (ясла-садок) №2 «Дзвіночок» - 40 років з дня відкриття.

За 40 років із стін закладу вийшло багато дошкільнят, озброєних необхідними знаннями, вмінням працювати в колективі, вихованих і підготовлених до школи.

Дитсадок наповнений багатьма цікавими подіями і різноплановими заходами, яскравими проявами професійної творчості та плідної взаємодії всіх працівників закладу, батьків, а на початку діяльності дитячого садка – з заводом «Рожищеферммаш». Власне, тодішній керівник Анатолій Ліпкан і заклав першу сходинку у будівництві цього освітнього закладу, а впродовж років був вірним другом дитсадка.

Сам же дитячий садок за проектною потужністю розраховано на 210 місць для дітей від 2 до 6 років, 2 групи для дітей раннього віку, 9 груп для дітей дошкільного віку. У цьому році навчальний заклад відвідує 281 дитина. За результатами планової державної атестації районного відділу освіти дошкільний навчальний заклад № 2 «Дзвіночок» атестований з відзнакою.

Хто мав нагоду побувати у цьому дитсадку, неодмінно погодиться, що кожна група тут – це комфорт і затишок, неповторний куточок іграшок і природи, чарівний світ книги і навчальна база, де кожен малюк може вибрати собі заняття до вподоби. І беззаперечно – тут працюють хороші, добрі та люблячі вихователі.

Кожен педагог проявляє свою майстерність, неповторний індивідуальний стиль роботи. Колектив дитячого садка на відмінно впорався  над створенням такого навчального середовища, завдяки якому дитина вільно розвивалася б відповідно до своїх здібностей, вибору, бажань. І це не просто хороші слова з нагоди ювілею – це насправді велика робота, зроблена колективом ДНЗ №2 на відмінно.

Ювілей дитячого саду – це особливе свято, це справжній калейдоскоп дитячих голосів, посмішок і сміху! Саме з таким настроєм колектив ДНЗ і зустрічав свій ювілей і приймав поздоровлення від гостей.

У просторій музичній залі садочка в урочистій обстановці з вітальним словом перед присутніми виступила керівник закладу Людмила Козакевич. Окрім щирих побажань, Людмила Миколаївна пригадала тих людей, які будували дитсадок, вкладали у нього не тільки свою працю, а й душу. Слова вдячності лунали на адресу засновника – Анатолія Ліпкана. Влади, яка не стоїть осторонь проблем у закладі. Але по-особливому, по-батьківськи, керівник говорила про тих, хто віддає частинку своєї душі дітям – вихователів, бажаючи їм міцного здоровʼя, щастя та Божого благословення.

3

На святі було по родинному затишно, цікаво, радісно, словом, просто казково!  Свій ювілей працівники та вихованці ДНЗ №2 святкували у колі друзів. Правда привітати іменинників завітало їх чимало, зокрема ветерани дошкільної освіти, хто працював у цьому дитячому садочку з початку його заснування, перші випускники й вихованці садочку, батьківський колектив. Серед почесних гостей – Рожищенський міський голова Вʼячеслав Поліщук та представники з відділу освіти та молоді райдержадміністрації.

4

На День народження прийнято ходити з подарунками, це правило дотримали всі запрошені. Окрім грамот та подяк для колективу та окремих працівників від Рожищенської міської ради, відділу освіти та молоді Рожищенської РДА (грамоти отримали – вихователі Алла Бойчук, Марія Самусь та Наталія Богайчук; старша медсестра Людмила Гончарова; шеф-кухар Тетяна Глинюк; помічники вихователя Валентина Осипчук та Лідія Кавка) та керівництва закладу ДНЗ №2, були врученні й цінні подарунки.

2

2


1


Міський голова Вʼчеслав Поліщук передав щирі вітання від засновника дитсадка Анатолія Ліпкана та вручив від нього цінний подарунок – мультимедійний проектор.

1

Подарунки господарі закладу отримали як від колишніх працівників та перших випускників, так і від батьківського колективу.

1

6
Перші випускники ДНЗ №2
Перші випускники ДНЗ №2

Ведучі заходу запросили гостей переглянути ​​концертну програму – справжнє свято за участю вихованців та педагогів, які є головним активом дитячого садка. Свято видалося неймовірно гарним та зворушливим.

Вихованці по-дитячому щиро показували все, чого навчилися у своїй другій домівці – співали, танцювали, розказували гуморески, а ще виконувати пісеньки та декламувати віршики на англійській мові. Їх виступи забезпечили чудовий настрій всім присутнім.

3

3

2

1

2

2

1

2


На святі приємно було бачити усміхнені, щасливі обличчя тих, для кого стіни садочка у різний час були рідними: хто відкривав садочок, хто віддавав частинку своєї душі і серця дошкільному закладу та вихованцям.

З особливою повагою ведучі згадали про людей, які пішли на заслужений відпочинок. Всі були раді зустріти в ошатній залі ветеранів дошкільної освіти, які пропрацювали в цьому дитячому саду не один рік, почути від них приємні слова і привітання.

1

Під час святкування гості переглянули мультимедійну презентацію, яку працівники дитсадка створили з нагоди святкування 40-річного ювілею. Всі присутні з цікавістю та з хвилюванням спостерігали, як за час існування  змінювався рідний садочок, на світлинах знаходили знайомі  обличчя нинішнього колективу та тих людей, які вже не працюють в закладі.


3

Жартівливим подарунком для присутніх став виступ колоритних українок та запальних циганок у виконанні вихователів. Тут вже насміялися гості вдосталь.

3

1



Як належить був на іменинах просто королівський торт! Щоправда не один, а два. Бо підсолодити життя вихователям, окрім подарунка, вирішили й батьки.

2

4

Хочеться вірити, що заклад переживе ще не одну славну дату, а ті добрі справи, які уже зроблено за ці роки, будуть справжнім скарбом для наступних поколінь педагогів. Сподіваємось, що завдяки безмежній любові вихователів, їх наполегливій праці, через двадцять років уже ці дітки, які виступали на святі, приведуть на черговий ювілей своїх синів та дочок.


4

Щирий уклін вам вихователі! Нехай Господь дарує вам свою ласку та здоровʼя за щоденну працю й доброту посіяну між маленькими рожищанами.

Більше фотографій дивіться у ГАЛЕРЕЇ натиснувши ТУТ!

 

Коментарі
02 Грудня 2016, 11:00
Дорощук Людмила Сергіївна,Ви найкраща!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
02 Грудня 2016, 12:36
Зі святом, улюблений садочок! Ми вас любимо!!!
02 Грудня 2016, 14:28
Всі хороші. Надзвичайні вихователі і няні саме тут в цьому закладі. Вони наіть знають перших своїх вихованців 40 років тому.
02 Грудня 2016, 19:21
Неля Федорівна Тананайко - вихователь від Бога!!!! Низький Вам уклін!!!!!!!!!
02 Грудня 2016, 21:17
А Вєри Ульянівни треба дати заслуженого вихователя України!!!!!!!!!!!!!!
02 Грудня 2016, 22:15
Найкращий садочок у нашому місті.)))
02 Грудня 2016, 22:32
Ви згуртували цей чудовий уолектив! Ви своею людянысстю ы професыйныстю пыдняли садок на нинышный рывень.Спасибы!!!!!
02 Грудня 2016, 22:35
Лариса Семенюк - супер!!!
02 Грудня 2016, 23:02
Всем здоровья и счастья. Таким составом встретить золотой юбилей 50 летие. Все красивые и родные.
03 Грудня 2016, 02:45
Всі молодці всім робітникам цього закладу низький уклін браво брово так тримати
03 Грудня 2016, 02:46
Всі молодці так тримати брово браво
03 Грудня 2016, 22:44
До сліз приємно) вітаємо!!!!!
05 Грудня 2016, 18:08
Вітаю!а Віра Ульянівна моя вихователь!!я її навіть зараз як побачу то обняти хочу..вона хороша людина
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром