У книгозбірні говорили про СНІД

01 Грудня 2016, 23:10
1888 Джерело: rozhyshchelibrary
У бібліотеці відбулася година спілкування «Ні! СНІДу скажи. Здоров'я бережи!» та флеш-моб до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом.
Захід був організований і проведений спільно з учнями загальноосвітньої школи №2 м. Рожище та Центром соціальних служб сім'ї, дітей та молоді.
Йдеться на сайті книгозбірні.


Ведуча заходу, завідувачка відділом обслуговування Галина Корнійчук, ознайомила присутніх з історією утворення Дня боротьби зі СНІДом та запропонувала переглянути книжкову виставку «Межа, за якою морок». 


 
Школярі поспілкувалися з директором Центру соціальних служб сім'ї, дітей та молоді Олегом Шварцкопом та провідним спеціалістом Олександром Дубровським, переглянули пізнавальний відеоролик «Чому ВІЛ, чому СНІД?», а також взяли участь у флеш-мобі.


 
Учасники отримали на згадку символічні червоні стрічки та пам'ятки читачу «Зупинемо чуму ХХІ століття разом!».


 
Коментарі
02 Грудня 2016, 12:20
Правильні кроки, ставлю &quot;лайк&quot;. Але...<br/>Такі заходи, лекції, семінари потрібно проводити щоквартально в кожній школі на теми СНІДу, безладних статевих стосунків, алкоголізму, наркоманії, тютюнопаління, якщо не хочемо щоб наша нація сама себе знищила і залишилася тільки в історії...
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром