У Рожищі вчили писати проєкти на участь у грантах

17 Вересня 2019, 10:18
Учасники тренінгу разом з викладачем 1815
Учасники тренінгу разом з викладачем

Упродовж 12-13 вересня у Рожищенському коледжі ЛНУВМ та БТ імені С.З.Гжицького проходив тренінг на тему «Міжнародні донорські фінансові ресурси: можливості отримання».

Тренінг проводив доктор історичних наук, професор, експерт з питань грантрайтингу Василь Деревінський. Про це повідомили у Рожищенській РДА.

Мета тренінгу – ознайомлення присутніх з особливостями організації грантової роботи та методами залучення міжнародних донорських коштів як додаткових засобів фінансування в умовах сьогодення.

Участь у тренінгу взяли викладачі та працівники навчального закладу, активні студенти, представники Рожищенської міської ради та районної державної адміністрації.

Василь Деревінський детально розповів присутнім про дотаційні кошти, описав процес підготовки та формування проекту, перелічив основні джерела пошуку партнерів, пояснив умови надання донорського фінансування та навів приклади онлайн-ресурсів для пошуку партнерів.

Слухачі з зацікавленістю аналізували отриманий матеріал, розуміючи, що лише спільна, злагоджена командна робота над грантовими проектами принесе бажаний результат. Наприкінці зустрічі Василь Деревінський відповів на запитання присутніх та поспілкувався з активними студентами.

Усі присутні зауважили, що такого роду тренінги та навчання – це рух у ногу з часом, вимога сучасного суспільства.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024