У Рожищі завершили акцію на підтримку полонених моряків

17 Вересня 2019, 09:13
3218

Рожищани завершили акцію на підтримку полонених моряків і урочисто передали стяг військово-морських сил України з автографом Рожищенського району у столичний музей.

Про це повідомили у Рожищенській РДА.

25 листопада 2018 року, коли кораблі ВМС України здійснювали перехід з Чорного до Азовського моря в районі Керченської протоки їх зупинив російський танкер, що перегородив прохід під побудованим окупаційною владою керченським мостом. На українські кораблі напали сили ВМФ Росії та Берегової охорони РФ. У полон потрапили 24 українські моряки. Над ними розпочався суд у Російській Федерації.

11 грудня 2018 року, аби підтримати полонених моряків, рожищани провели патріотичну акцію: на площі біля пам'ятного знаку «Борцям за волю та незалежність України» під супровід Державного Гімну відбулося підняття прапора військово-морських сил України.

7 вересня українські моряки повернулися на рідну землю. Унаслідок обміну полоненими між РФ та Україною на свободу вийшли 24 полонених українських моряки, а також ще 11 політв'язнів.

«Звільнення українців і їхнє повернення додому викликало радісні відчуття у кожного громадянина. Тож рожищани припинили акцію на підтримку полонених моряків і урочисто передали стяг військово-морських сил України з автографом Рожищенського району у столичний музей. Але війна триває, і попереду праця кожного з нас заради єдиної спільної мети – миру в Україні. Лише разом з усією Україною ми здобудемо довгождану перемогу!» – йдеться у повідомленні.




Коментарі
17 Вересня 2019, 18:13
От люди вміють з ні@уя щось організувати, на роботі скучно. Ще Крим звільніть, по биріку
17 Вересня 2019, 18:16
Класно. А чому в робочий час? Чи нашим бюджетникам взагалі немає що робити?
17 Вересня 2019, 18:17
Скільки у нас нероб в районі за рахунок платників податків, на утриманні навіть сожитєль чи супруг таньки артістки горбачов
19 Вересня 2019, 01:46
Це все добре і правильно,але це вже в минулому ,тому що моряки вже повернулися і чи закінчилась ця акція чи ні у нас у районі для більшості людей без різниці,тому що вона нічого незмінюе.Сьогодні стоять більш важливі питання,одне з яких забезпечення військових (атовців) земельними ділянками-вони ж то захищали цю землю і вони мають право на неі,ще потрібно мати на увазі що війна ще не закінчилася і невідомо коли ця війна закінчиться і що буть зявлятися все нові і нові бійці ,які будуть використовувати свое право не землю,ось про що потрібно думати і над чим потрібно працювати.Тобто необхідно дбати про майбутне,а не про те що вже вирішено на на багато вищому рівні ніж район.На сьогодні ,якщо вже хочете бути не байдужими до того що відбуваеться(життя) краіни,то створіть акцію на підтримку малозабезпечених жителів району, чи акцію на підтримку інвалідів ато, або акцію на підтримку онкохворих дітей і втілюйте іі в життя вона буде ж безстроковою,навіть для майбутніх поколінь- непотрібно буде щось там закінчувати. " Після бою руками не махають"- це окрема думка і вона не одна.
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром