Перемоги і поразки футбольних команд з Рожищенського району

16 Вересня 2019, 12:33
3750

Перша половина вересня була насичена футбольними подіями: заключні тури районної першості, участь двох колективів з району в Кубку ДСТ «Колос», стартом сезону обласних змагань.

Про все по черзі розповідають у Федерації футболу району. 

До 1/2 Кубка сільських колективів пройшли обидва представники району. Волею жеребу в матчі між собою «Духче» і «Рожище» визначили одного з фіналістів. В дербі краще виглядали міщани – 4:1, але у фіналі фіаско від «Забороля» (2:5) залишило ФК «Рожище» без трофею.

І в обласній першості команду райцентру чекали невдачі в Луцькому районі. В першому турі виїзд в Боратин приніс 1:3, а ще за тиждень все той же ФК «Забороль» в драматичному матчі обіграв рожищан (4:3). Найближчої середи підопічні Володимира Лукашука відкриють сезон в Рожищі грою проти чергового представника Луцького району – «ЛСТМ» з Княгининка. 

Інший представник району в обласних змаганнях – копачівське «Торпедо» почав сезон з... перезавантаження складу. Команда оновилась за рахунок молодих виконавців на відсотків 60, то ж чекати потужного старту було не варто. Перша гра проти Горохова, з яким останні два сезони Копачівка грала і так невдало, принесла поразку (0:1). За непоганої гри, нереалізація своїх моментів, помилки на початку гри – як підсумок нуль в графу «очки».

Але вже в минулу суботу перша перемога здобута – у Маневичах обіграли місцевий «Будівельник» (1:0). Варто відмітити, що єдиний гол в матчі забив саме вихованець копачівського клубу Роман Сушко. «Гармата» в стилі Роберто Карлоса за 5 хвилин до кінця матчу поклала початок забитим голам в сезоні 2019/20.

Якщо обласні змагання тільки взяли старт, то районна першість закінчила свій марафон. Після п'ятирічної «гегемонії» команди з Копачівки, цьогорічний «забіг» вперше в історії виграла команда з Рудні. Колектив під назвою «КСПТ», укомплектований переважно випускниками різних років районної ДЮСШ, найстабільніше провів весь етап змагань і, як підсумок, заслужено здобув «золото». У призерах також «Духче» і «Радошин», який вперше приєднався до Чемпіонату Рожищенського району, який є чи не найсильнішим на теренах області.

Ці команди по черзі пробивались в лідери, але стабільності на всі «гонки» не вистачило. Топільне фінішувало нижче, ніж зазвичай, а Копачівка і поготів вперше за вісім останніх чемпіонатів лишилась без будь-яких медалей. Зміна поколінь, розсіяність по різних змаганнях, а врешті і невмотивованість після цілої феєричної епохи, завадило команді з ОТГ по-справжньому «завестись» в боротьбу.

Підсумок районного сезону буде підведено фіналом Кубка району, який гратимуть «Духче» з «Топільним» 22 вересня. По закінченню матчу відбудеться нагородження переможця, а також призерів чемпіонату. То ж вболівальникам футболу варто відвідати це дійство, яке заплановано провести на центральній арені району.

Передрук у ЗМІ без дозволу редакції Район.Рожище заборонено.

Коментарі
16 Вересня 2019, 15:44
Роман Сушко є вихованцьом рожищенської рдюсш а не копачівки, якщо я непомиляюсь.
16 Вересня 2019, 16:57
А де фінал буде ?
16 Вересня 2019, 17:10
Рудня Рудня зі стиря, не боїться ніфіга)))) Вітаю Рудню!!!! Чемпіони
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024