Судили чоловіка, який вбив дружину у селі Квітневе

16 Вересня 2019, 09:16
Фото ілюстративне 4131
Фото ілюстративне

Ківерцівський районний суд розглянув у відкритому судовому засіданні кримінальне провадження відносно уродженця села Дмитрівка Рожищенського району, який у листопаді минулого року вбив свою дружину. Трагедія сталась у селі Квітневе.

Слухання справи відбулось 5 вересня, йдеться у Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Увечері 04 листопада 2018 року п'яний 27-річний мешканець села Квітневе Рожищенського району завдав тяжких тілесних ушкоджень своїй дружині, що спричинило смерть потерпілої. Він під час сімейної сварки вдарив дружину кулаком у голову.

Читати також: Уродженцю села Мирославка за вбивство дружини присудили три роки за ґратами

Чоловік раніше судимий за крадіжки. Незадовго до того він умовно-достроково звільнився з місць позбавлення волі.

Зі слів свідків у справі, сварка відбувалася на очах у дітей. Обоє батьків були п'яні. Після удару в голову жінка знепритомніла. Непритомну випадково виявила сусідка, вона викликала місцеву фельдшерку, а та – швидку допомогу. Жінка померла у лікарні.

«Визнати винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України, призначивши покарання у виді позбавлення волі на строк 8 років 6 місяців», – йдеться у вироку суду.

За законодавством, до цього терміну додається ще й невідбуде покарання підсудного. Так, остаточне покарання – позбавлення волі на 9 років.

Передрук у ЗМІ без дозволу редакції Район.Рожище заборонено.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39