Назавжди 7: мама загиблого на Стиру хлопчика привітала сина з днем народження

14 Вересня 2019, 11:26
«Сьогодні я дарую тобі свою щиру молитву, безмежно любляче материнське серце і білі троянди...» 8743
«Сьогодні я дарую тобі свою щиру молитву, безмежно любляче материнське серце і білі троянди...»

Мама семирічного рожищанина, який загинув на річці Стир 1 лютого, Анна Тимощук написала щемний пост до дня народження сина.

Його жінка розмістила на своїй сторінці у Facebook.

«Ромчику, мій найдорожчий і найрідніший смну! Мій Ангел, моє сонечко, моє золотце, моя квіточка, моя надія, опора і сенс мого життя! Сьогодні тобі мало би виповнитися 8... Тепер тобі назавжди залишиться 7... Ромчику. 

Ти народився на світ в такий прекрасний день, коли вся природа довкола буяє життям. Ти ріс такою хорошою і життєрадісною дитиною. Все хотів знати, вміти, вчитися. Ти так любив життя! Романе! Ти гілочка нашого родинного дерева життя; гілочка, яка вже ніколи не зацвіте і не дасть плоду...

Роман Тимощук
Роман Тимощук

Як же важко жити без тебе! Я вже ніколи не почую твій голос, не прийдеш і не постукаєш у двері і ніколи не скажеш: «Мамо, я вже дома!» А я вже ніколи не зможу тебе пригорнути до себе, обійняти і поцілувати, ніколи не зможу вручити тобі в руки подарунок...

Сьогодні я дарую тобі свою щиру молитву, безмежно любляче материнське серце і білі троянди.

Я й досі не вірю, що тебе немає, лиш свічка і твоє фото на столі з чорною стрічкою повертають мене в реальність... Синочку! Хочеться кричати на цілий світ, а голосу немає. Моя єдина кровинка, мій ангелику!

Дякую тобі, синочку, за все, за те, що ти був у моєму житті! Дуже рано ти пішов від нас і з цим важко змиритись. Ця рана ніколи не заживе. Але я вірю, що ти в Царстві Божому і тобі там добре. Люблю тебе всім серцем, мій Романку, мій світлий Ангеле, мій соколе! Царство тобі небесне і вічна пам'ять. Нехай земля тобі буде пухом. Спи спокійно, мій ангелочок! З Днем Народження!» – емоційно і щиро пише жінка.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024