Від підсобника до начальника агропромислового комплексу району: історія успіху уродженця Немира

14 Вересня 2019, 10:16
3554

Ясенівська середня школа, Житомирський сільськогосподарський інститут (агрономічний факультет), трудова діяльність від підсобного робітника до голови сільського підприємства та начальника управління агропромислового комплексу району – це шлях, який пройшов уродженець села Немир Рожищенського району, нинішній керівник державного підприємства «Дослідне господарство «Перше травня» Волинської державної сільськогосподарської дослідної станції Національної академії аграрних наук України» Володимир Нікітін.

Його історію успіху розповідає Рожищенська районна філія Волинського обласного центру зайнятості на своїй сторінці у Facebook.

Завдяки набутому досвіду керівник ставить перед собою та колективом досить високі завдання, що відображені в інвестиційному проєкті господарства. Першочергово – це наміри вирощувати зернові культури (кукурудза, соя), займатися ягідництвом та саджанцями (порічка червона, малина, полуниця, чорна смородина, аґрус тощо). Для збалансування сільськогосподарського виробництва в перспективі розвиватимуть тваринництво, адже господарство має для цього всі необхідні умови. Уже сьогодні Володимир Нікітін працює у напрямку пошуку потенційних інвесторів як і місцевих, так і закордонних.

Відзначають плідну співпрацю керівництва господарства з Рожищенською районною філією Волинського обласного центру зайнятості щодо пошуку та працевлаштування працівників. Цьогоріч за сприяння служби укомплектували посади головного бухгалтера, юрисконсульта, агронома та низку інших вакансій сільськогосподарського напрямку (електрогазозварник, слюсар, водій, підсобний робітник).

Сьогодні в господарстві працює 23 працівники, завдяки нарощуванню виробничих потужностей та обсягів виробництва на 2019-2020 рік Володимир Нікітін запланував створити понад 30 нових робочих місць із гідною заробітною платою.

19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024
17.03.2024