Домашні улюбленці у рожищенських родинах

30 Листопада 2016, 13:45
4025

30 листопада у світі відзначають День домашніх тварин.

І хоча офіційності цей день в Україні не має, але це не привід не святкувати добре й домашнє свято.

Як сказав Антуан де Сент-Екзюпері, «ми у відповіді за тих, кого приручили». Пам’ятайте про це. І обов’язково почастуєте сьогодні своїх вихованців чим-небудь смачненьким.

Приділяти проблемам великої кількості бездомних і здичавілих тварин необхідно завжди. Тому зустрівши бездомну тварину на вулиці при можливості приютіть її у себе.

Часто доводиться спостерігати фото різних тваринок у соціальних мережах. Господарі викладають знімки улюбленців у себе на сторінках, пишуть із захопленням про них, або ж дають поради стосовно догляду та харчування.

Пропонуємо сьогодні й вам, читачі, трішки порелаксувати та переглянути світлини улюбленців рожищенських інтернет-користувачів.

Фото Сергія Клімовича
Фото Сергія Клімовича

2
Фото Алли Майструк
Фото Алли Майструк

Фото Анна Марцевич
Фото Анна Марцевич

2
Фото Ігора Карпюка
Фото Ігора Карпюка

1
Фото Ірини Стець
Фото Ірини Стець

1
Фото Ірини Штепи
Фото Ірини Штепи

1
Фото Марини Мартинюк
Фото Марини Мартинюк

Фото Марини Мартинюк
Фото Марини Мартинюк

1
Фото Свєти Карпук
Фото Свєти Карпук

Фото Юлії Зенц
Фото Юлії Зенц

Фото Алли Іщук
Фото Алли Іщук

Коментарі
30 Листопада 2016, 16:15
На першому фото гарні такі лапки у домашньої тваринки....
30 Листопада 2016, 16:50
Домашні тварини -добре. Але при неналежному утриманні вони можуть розносити бліх, часто передають глисти дітям. Також недоброзичливі,недбайливі господарі часто виганяють своїх тваринок на вулицю. <br/>Проблема безпритульних тварин також існує в нашому місті. Відомі випадки нападу скажених собак на жінок і дітей .
30 Листопада 2016, 19:06
Люди - це також добрі такі тваринки я вам скажу... А при неналежному догляді за собою також можуть розносити бліх та передавати глисти дітям, а ще грип, СНІД, алкоголізм, наркоманію і т.п.
30 Листопада 2016, 19:29
Бачте : медицина лікує людину, а ветеринарія людство. Я не лікар щоб вас тут лікувати.
30 Листопада 2016, 19:53
свято святом, а по місту шастає ціла зграя безпритульних собак, просто жах! особливо біля смітників, а наші діти до школи ідуть, і добре, якщо нічого не трапиться
01 Грудня 2016, 10:36
А найбільше цих безпритульних собацюр біля магазину &quot;Подарунки&quot;, що в самому центрі міста біля приміщення виконавчої служби. Там їх так би мовити приваблює власниця магазину. Але якщо вона їх так любить, то нехай тримає у себе вдома або десь на дачі. А то ті здоровенні собацюри лежать на тротуарі там круглий рік та пішоходів лякають.
01 Грудня 2016, 10:39
А ще там же, між виконавчою та Подарунками такий сморід від каналізації круглий рік, що просто жах. Де таке видано, щоб роками в центрі міста відбувалося таке неподобство.
01 Грудня 2016, 12:43
я теж погоджуюся з іншими адже в магазині Подарунки продається все для дітей і як вони мають туди зайти якщо скрізь лежать собаки
01 Грудня 2016, 18:37
але діти туди спокійно заходять. А що ви, шановні дописувачі, зробили в своєму житті, щоб вирішити проблему безпритульних тварин? Ви приютили хоч одну тваринку, можливо ви допомогли комусь з котів чи собак знайти сім`ю, чи стерілували якусь з них, щоб вони не плодилися безконтрольно? Ні! Ви тільки надуваєте губки і тицяєте пальцем: ось тут мені не так. А втім, тварини, то наша спільна відповідальність і поява їх на вулицях, то вина людей, подобається вам цей факт, чи ні, полетить в мене зараз бруд , чи ні... Але це правда.
01 Грудня 2016, 19:36
Кажете діти спокійно туди заходять. Так, заходять, але тільки тоді, коли у котроїсь із цих собацюр не починається &quot;шлюбний період&quot;. Бо тоді ці звірі стають просто скажені гарчать, скаляться і можуть напасти цілою зграєю на будь-кого. Сама нещодавно була свідком подібної ситуації. Повірте, це реально страшно. А на рахунок тези чи приютила я хоч одну тваринку чи допомогла їм знайти сім'ю, то скажу вам так: я особисто не проти, щоб будь-хто (в тому числі і власниця магазину &quot;Подарунки&quot;) приютила бездомних тварин чи знаходила їм сім'ю, будь ласка, на здоров'я - АЛЕ не треба цього робити за рахунок комфорту та безпеки усіх інших жителів та гостей міста. Не треба робити притулок під відкритим небом на тротуарі центральної вулиці міста. Хто буде відповідати, якщо станеться якесь нещастя???? Власниця магазину швиденько відхреститься від цих собак. А тому, якщо хоче їх кормити, то нехай робить це у спеціально відведеному місці, або у своїй квартирі чи гаражі. Собачнику у центрі міста - не місце.
03 Грудня 2016, 04:16
А ми забрали з вулиці собачку, котра їла з смітників, полікували і тепер вона вдячна нянька синочкові і гарно охороняє будинок!
06 Грудня 2016, 12:23
Та на здоров'я. Ніхто ж не проти. Тільки не треба розводити собачник у центрі міста.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024