На вокзалі в Рожищі організували ярмарок вакансій

28 Листопада 2016, 13:20
2094

24 листопада в рамках проекту Державної служби зайнятості (Центрального апарату) «Квиток до успіху» фахівці Рожищенського районного центру зайнятості провели ярмарок вакансій на залізничному вокзалі міста Рожища.

У мобільному центрі професійної орієнтації учасники заходу мали нагоду скористатись інформаційними матеріалами не тільки про підприємства району, але й Луцька, Луцького та Ківерцівського районів, самостійно попрацювати з описами актуальних вакансій та професій. Про це повідомляють у ВРЦ.

Відвідувачів цікавили потреби підприємств у кваліфікованих кадрах, можливості перенавчання та підвищення кваліфікації за сприянням державної служби зайнятості та питання, що стосуються законодавства про зайнятість населення. Спеціалісти центру зайнятості консультували щодо послуг служби зайнятості, можливостей участі в громадських та тимчасових роботах.

Семеро відвідувачів ярмарки скористалися наданою можливістю пройти співбесіду у роботодавця.

Такі заходи центру зайнятості – це кваліфікована допомога людям, які хочуть знайти для себе підходящу роботу, реалізувати себе у професійному плані та стати успішними людьми.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024