У Кроватці гуляли на етнофестивалі «Спасова борода»

20 Серпня 2019, 13:22
5360

У селі Кроватка Копачівської ОТГ організували етнофестиваль «Спасова борода».

Свято відбулося на березі ставка у селі Кроватка 19 серпня. Про це інформує Волинський Центр розвитку місцевого самоврядування, який створений за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону України.

Радник із комунікацій Центру Олена Кузьмич під час проведення дійства поспілкувалася зі спеціалістом з розробки інвестиційних проєктів Копачівської об'єднаної територіальної громади Тетяною Урбан.

Гостей чекали виступи фольклорних колективів громади, смачне частування, дитячі розваги, святкова дискотека просто неба.

Радник із комунікацій зауважила, що у кожної громади має бути своя «родзинка» і якщо її ще немає, то її варто придумати. Наприклад, у Вишнівській об'єднаній територіальній громаді провели вишневий фестиваль, у Городищенській громаді – фестиваль млинців. Етнофестиваль на Спаса може цілком стати «фішкою» Копачівської громади.







Коментарі
20 Серпня 2019, 20:27
Копачівська громада-МОЛОДЦІ! Фестиваль вдався на славу.Організаторам - респект.На СПАС в жнива придумати і організувати такий фестиваль( у тему і по суті) це супер.Дуже хотілося б щоб це стало ФІШКОЮ громади,і головне у цьому селі КРОВАТКА.Ольга Ващук-МОЛОДЕЦЬ! Так тримати і надалі,і не втрачати оптимізму
14 Січня 2020, 04:57
Куме нас в селі хвалять,а хто ? Ви мене а я вас.
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром