Нарахували пеню та можуть відключити: рожищенським боржникам за комуналку нагадують про санкції

16 Серпня 2019, 14:19
3314

Підприємство житлово-комунального господарства Рожищенського району звернулось до споживачів, які мають заборгованість за отримані послуги водопостачання та водовідведення, обслуговування будинку.

З 1 липня 2019 року Підприємство житлово-комунального господарства Рожищенського району ввело в дію штрафні санкції відповідно до норм Закону України «Про житлово-комунальні послуги»,  які передбачають певні зміни щодо відповідальності за неналежне виконання  договору. Про це Район.Рожище повідомили в установі.

Відповідно до ст.26  Закону передбачено нарахування пені за кожен день прострочення платежів за спожиті комунальні послуги. Нарахування пені починається з першого робочого дня, наступного за останнім днем граничного строку (вказано у договорі) внесення плати за житлово-комунальні послуги.

Виконавець комунальної послуги (крім послуг з постачання та розподілу електричної енергії та природного газу) має право обмежити (припинити) надання відповідної комунальної послуги її споживачу у разі непогашення в повному обсязі заборгованості за спожиті комунальні послуги.

Відновлюється постачання комунальної послуги після повного погашення заборгованості за фактично спожиті послуги або з дати укладення угоди про реструктуризацію заборгованості. Для укладення угоди реструктуризації заборгованості варто звертатися до ПЖКГ (місто Рожище, вул. 1 травня, 34).

Коментарі
17 Серпня 2019, 15:55
Вєра, а де списки боржників?
18 Серпня 2019, 20:57
До пана Бурого. Що воно дасть ці штрафні вимоги і який резон з цього? Накладуть штрафи, а потім ці грошові штрафи поповнять бюджет для ПЖКГ і випишуть собі премію, так виходить чи що?
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024