Стипендія за есе: студентів з Рожищенського району запрошують позмагатися

15 Серпня 2019, 12:19
2367

До 30 вересня у рамках конкурсу «Розумним Бути Модно» студенти Східноєвропейського національний університету імені Лесі Українки та інших вишів України мають змогу надіслати есе та виграти грант на навчання.

Переможці отримають грошові гранти, які зможуть витратити на оплату навчання в закладі вищої освіти, де навчаються. Про це повідомляють на сайті openmedia.com.

Нагороди гранту:

  • Перше місце — грошовий грант на оплату річного навчання;
  • Друге місце — грошовий грант на оплату навчання за 6 місяців;
  • Третє місце — грошовий грант на оплату 3 місяців навчання.

Студенти державної форми навчання отримають гранти у вигляді стипендій. 

Участь в конкурсі «Розумним Бути Модно» є безкоштовною. Спробувати власні сили та позмагатися за грошову винагороду мають змогу студенти закладів вищої освіти, які є офіційними учасниками конкурсу – перелік.

Для участі студенту пропонується написати есе на тематику «Україна: проблеми та напрямки їх вирішення на шляху до інтеграції в ЄС».

Питання тематики пропонується розглядати з інноваційної точки зору. Особливу увагу приділятимуть власному баченню студента. А також унікальності: всі роботи будуть перевірятися на плагіат. Ознайомитися з повним переліком вимог до робіт учасники конкурсу можуть за посиланням.

Конкурс проводить компанія «Open Media Group» та медіа-ресурси uaua.info (Інформаційний портал для батьків про дітей), likar.info (Інформаційний портал про здоров'я та медицину), e-kvytok.kiev.ua (Сервіс бронювання авіаквитків, жд квитків, автобусних білетів), nadra.com.ua (Сервіс підбору кредитів онлайн, мікрокредитів).

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024