Чоловік, у якого рожищенська поліція знайшла наркотики, заплатить штраф

13 Серпня 2019, 10:24
2987

Суддя Рожищенського районного суду Іван Сіліч розглянув матеріали, які надійшли від Рожищенського відділення поліції про притягнення до адміністративної відповідальності чоловіка за незаконне зберігання наркотиків.

Слухання справи відбулось 7 серпня, йдеться у Єдиному державному реєстрі судових рішень.

28 травня поліція виявила, що чоловік незаконно для власних потреб, без мети збуту зберігав особливо небезпечний наркотичний засіб, обіг якого заборонено – канабіс, масою 19,11 грамів.

Своїми діями підсудний вчинив адміністративне правопорушення. У судове засідання чоловік не з'явився, надав суду заяву про розгляд справи у його відсутності.

Суддя постановив визнати чоловіка винним у вчиненні адміністративного правопорушення та накласти адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі 680 гривень. Також він заплатить в дохід держави судовий збір в розмірі 384 гривні.

Передрук у ЗМІ без дозволу редакції Район.Рожище заборонено.

Коментарі
13 Серпня 2019, 20:54
перевірте будь ласка Васю Бенещука (контрабандиста) в житловому секторі, що на вулиці Толстого продає цигарки, і ще якісь залежні речовини, не маючи при цьому відповідних документів та ліцензії на продаж тютюнових виробів. Нація і так ослаблена як від екологічних чинників так і на генетичному рівні. Адже це залежні речовини які становлять отруту, люди добрі бачу регулярно потік машин які приїздять до нього, він грубо порушує закон та руйнує наших дітей. Також порушує чинне законодавство. Будь ласка прийміть міри. Слава Україні!
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024