Працівницю Рожищенської райлікарні судили за незаконне поводження з боєприпасами

12 Серпня 2019, 10:17
5639

Ківерцівський районний суд Волинської області розглянув у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду в місті Ківерці кримінальне провадження про обвинувачення жінки, що працює заступником головного бухгалтера у Рожищенській центральній районній лікарні.

Про це йдеться у Єдиному державному реєстрі судових рішень.

У кінці квітня жінка перебуваючи за місцем свого проживання без передбаченого законом дозволу, умисно придбала шляхом знайдення на поверхні трав'яного покриву дві картонні паперові коробки, всередині яких знаходилось п'ятдесять п'ять патронів, які згідно висновку судової балістичної експертизи відносяться до боєприпасів, є спортивно-мисливськими патронами кільцевого запалення, калібру 5,6 мм., та є придатними для стрільби, які потім перенесла до свого житлового будинку та зберігала в шафі спальної кімнати до 15 червня. Тоді патрони вилучили працівники Рожищенського відділення поліції під час санкціонованого обшуку.

Таким чином, жінка вчинила кримінальне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 263 КК України (Незаконне поводження зі зброєю).

Разом із обвинувальним актом та реєстром матеріалів досудового розслідування до суду надійшла угода про визнання винуватості, укладена між  начальником Рожищенського відділу Маневицької місцевої прокуратури та обвинуваченою. За умовами угоди обвинувачена під час досудового розслідування повністю визнала свою винуватість у вчиненні кримінального правопорушення і зобов'язується беззастережно визнати обвинувачення в обсязі підозри у судовому провадженні, сприяти розслідуванню кримінального правопорушення у з'ясуванні всіх обставин, виявленні та припиненні інших відомих їй подібних кримінальних правопорушень.

Суд ухвалив затвердити угоду про визнання винуватості. Визнати жінку винною у вчиненні кримінального правопорушення, призначивши покарання у виді трьох років позбавлення волі умовно. Також підсудна заплатить 785 процесуальних витрат за проведення судово-балістичної експертизи.

Передрук у ЗМІ без дозволу редакції Район.Рожище заборонено.

Коментарі
12 Серпня 2019, 15:06
Дуже "страшний "злочин вчинила(знайшла під забором пачку і принесла в будинок) ще по своїй наївності комусь показала.А люди в нас дуже добрі зразу ж і здали .Зробили з людини злочинця ніби в неї автомат Калашникова з бойовими патронами вилучили.Зброї не знайшли то вона що з рогатки ними стріляла.І за такий страшний злочин дали умовно 3 роки.Галочка для поліції,а для район Рожище сенсація!!!АБСУРД.
12 Серпня 2019, 15:23
Сенсація !!! Як не стрептизер то баба - "злочинець" з патронами!!!)))
12 Серпня 2019, 15:36
Побили жінок-редакція мовчить, поліція як імпотенти працює. Знайшов набої- 3 роки умовно. Не вистачає лише Буратіно для цього поля чудес
12 Серпня 2019, 15:43
ти мабуть єб..нутий лютий. при чому тут редакція? всі питання - до судової системи. про жінок вони теж написали. чи ти хоч, щоб вони справу розслідували? чи записалися приватними охоронцями до двірників? буде суд - винесуть вирок тому бойовику, заплатить штраф. ШО ТИ ХОЧ?
12 Серпня 2019, 17:01
<p>Шановна редакція, а Лютий правий. Як про стриптизера, то через день виходила нова новинка, а як про Шварцкопа, то раз написали й то з Волинь24. Видно за 5 днів не знали, що колишній побив жінок? Так все знаєте, а тут не знали? Про хлопчика, що пістолет в школу приніс теж писали щодня. А чого ж тепер немає новинок про хід справи? Кому треба той стриптизер, ми хочемо знати що буде Шварцкопу за те що побив люлей.</p>
12 Серпня 2019, 17:02
То ти мабуть в забор лобом тормозив що такий єба**тий. Луцькі і Волинські новини вже написали статті і були опубліковані а на Рожище район тиша була. Зато про стриптизера вон скільки статей понаписували.
12 Серпня 2019, 17:07
а шо буде? штраф від 51 до 800 грн. всьо) чи ви думали його на три роки посадять? ахахахаха))) смішні люди)))) і район.рожище тут ні при чому)) таке законодавство))) дайте но збирайте мітинги під міліцію шоб чесно розслідували, а то враження що то та дівчина з района головний слічий))))))
12 Серпня 2019, 17:35
а прізвище героїні і всі коменти пишуть працівники лікарні немає чим занятися
12 Серпня 2019, 18:15
А ти Буратіно і будеш!
12 Серпня 2019, 18:17
Не треба знаходити патрони на свою голову краще лупити всіх підряд кулаками і саме головне що за це нічого не буде!Шановне правосуддя чого ви вчепились за нещасних жінок то засуджуєте по повній то навпаки захистити не можете від маньяків які кулаками розмахують де попало та безкарно що за закони але головне це гроші!
12 Серпня 2019, 22:49
Правильно що судили.
13 Серпня 2019, 00:52
Зам головного лікаря зробила махінацію з 1 мільйона державних коштів і дали штраф аха ха
13 Серпня 2019, 03:09
А що, обов‘язково писати- працівниця лікарні? Що, в лікарні тримала? Якісь заголовки у Вас пробачте, недолугі.. як і оті- ого, ага, о)).. до чого вони, ті ого, ага???
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024