Стриптизер Олександр Огурцов різко висловився щодо відміни його виступу у Вишеньках

10 Серпня 2019, 10:17
8068

Стриптизер Олександр Огурцов, виступ якого вирішили відмінити на святкуванні Дня села у Вишеньках Рожищенського району, висловився на цю тему у мережі.

Довгий та емоційний допис шоу-мен розмістив на своїй сторінці у Facebook.

Розпочав танцюрист з історії про те, як сам прийшов у шоу-бізнес.

«Одного разу люди раптом розуміють, що їм не обов'язково жити так, як їм говорили. Свого часу мені довелося піти на ризик і зробити те, чого ніхто в той час не очікував – докорінно змінити своє життя. Так би мовити, зруйнувати помости моральних і соціальних установок цілого культу радянського союзу, де одними з найважливіших цінностей виступали: державна робота, щорічна відпустка, лікарняні і головне – пенсія. Просто неоціненний скарб для завзятого сноба. Так і виходить, що довелося міняти рядове життя під натуру свого характеру, міняти сірі будні на постійний драйв, тусовки, подорожі і ще багато кайфових примочок цього життя», – пише чоловік.

Олександр розповідає про неабиякий інтерес до його персони і ситуації загалом зі сторин преси.

«Спочатку хотілося триматися пасивно щодо останніх подій, але сьогодні, коли кожен третій знайомий скидає посилання на один з маси новинних ресурсів, журналісти і телевізійники наярюють весь день, все ж хочеться висловитися з цього приводу. Для мене ця ситуація – яскравий доказ, що ми досі перебуваємо в глибокій жопі СРСР», – різко каже артист.

Олександр Огурцов займається не лише стриптизом
Олександр Огурцов займається не лише стриптизом

Він розмірковує й про працівників культури.

«Більшість державних представників культури і поняття зеленого не мають про ту ж культуру, не знають значення слова «райдер» для артиста і на 10% не можуть догодити сучасній молоді. Їх рівень розвитку щодо аналогічних заходів це – сусідські лабухи, «Червона Рута» на сцені у виконанні внучки двоюрідної сестри начальника будинку культури. Зараз кожен дивиться американські фільми, споживає сучасні бренди, нові технології та розробки і юзає всі примочки 21 століття. Невже ці псевдо-благо діячі думають, що вони все вірно роблять? Як дивитися на аналогічне убожеще сучасній молодій людині? Вся ця концертна шоу-програма, як перший дзвінок для семикласника – хочеться швидше втекти, померти від нудьги або подавиться своєю блювотою. Будь-яка нормальна людина без півлітра на груди не може дивитися на цю художню комедію. А потім чомусь люди бухають. Може це і замашки нашого менталітету, але теж держава, замість того, щоб дати людям емоції, захват і почуття свята – ще більше погіршує ситуацію», – пише Олександр.

 

Поряд з обуренням, стриптизер відзначає хороший рівень організації у селі Вишеньки.

«Повернемося до того, що одного разу люди раптом розуміють, що їм не обов'язково жити так, як їм говорили. Ті ж Вишеньки. Ну вирішили собі зробити свято, що тут недоброго. Як на глибинку, у них дуже навіть хороший підхід до всього. І це я не про себе, а в цілому. Шоу-балет, кабанчик і т. д. – крім стандартних бандуристів і лабухів. Чого тільки вартий недавній День міста Рівне, якщо мірятися масштабами і сумами бюджету. Та й не суть, люди просто намагалися зробити, як для себе, а отримали один геморой. Душею на заході, а наяву в жопі...» – пише танцюрист.

Під час виступу у нічному клубі.
Під час виступу у нічному клубі.

Шоу-мен зазначає, що більшість людей поставились до ситуації позитивно.

«Насправді все це викликає лише посмішку, та й в цілому 70% поставилися до ситуації з розумінням, адекватно і дуже позитивно, АЛЕ тих 30% темних, незадоволених, мерзенних людей... Кричать, мовляв, діти на рак хворіють, війна в країні, руйнування моральних принципів, ку-ку-да-ку-ку-да... А як ви, суки, можете купувати туалетний папір, якщо у дітей рак? Та й дерева заодно збережете – ходіть обісрані. Чому ви, виродки, пишете ті коментарі, а гроші, які витратили на оплату інтернету, не відправили на допомогу військовим? В Африці діти голодують, а ви все жерете, серете, спите... Як ви можете спати, якщо вони голодують? Політики і духівники, які виступають проти руйнування моральних принципів? У вас в країні кожна особа чоловічої статі дрочить на порнохабі, більшість малоліток в 14 вже курять, бухають, ставлять один одного раком на вписках, а ви все займаєтеся своїми бюрократичними нікчемними справами. Мусульманська Туреччина і та вже переплюнула нас, православних, у плані розвитку культури, хоча там з цим все жорсткіше», – емоційно пише чоловік. 

Розповідає Олександр Огурцов і про нахабність деяких замовників.

«І звідки ж у мене стільки негативу!?. А, ну да, я ж живу з вагомою часткою придурків на квадратний кілометр. Адже дружині депутата-мецената (втримаюся від прізвищ) без всякого грама тверезості можна дзвонити о першій годині ночі і вимагати 3-5 хлопців з обкладинки ТЕРМІНОВО до себе на свято, бо у неї, бачте, день народження, і ДУЖЕ ТЕРМІНОВО або вона нахуй закриє нашу шарашкіну контору, а ви, нікчемний пролетаріат, задовольняйтеся кабанчиком і склянками на бордюрі», –  на закінчення порівнює шоу-мен.
Коментарі
10 Серпня 2019, 13:28
Трохи грубо канєшно, але загалом він правий.
10 Серпня 2019, 13:34
стриптизер а пише грамотно<br/>даже коми ставить<br/>ну матюки некрасіво да
10 Серпня 2019, 13:37
добре шо його не буде
10 Серпня 2019, 14:24
Короч для тих хто не розуміє , за останній тиждень на сайті тільки одна мова .<br/>Більше новин немає , але ця тема чомусь заставляє людей говорити і бо село .<br/>А по суті то є мєлоч і новина на 2 секунди тут легко і просто <br/>Просто сайт ХАЙПИТЬ бо потрібна відвідуваність , а ми як завжди ведемся <br/>Но но но &amp;quot; Новини Рожище&amp;quot; так не гарно
10 Серпня 2019, 15:28
Він правий.Хочуть жити в Європі,а мізки в тугій совдепії.
10 Серпня 2019, 23:33
тіко приїжай...тебе чекають всі
13 Серпня 2019, 16:03
Якраз і НІ то зовсім не &amp;quot;мелоч&amp;quot;.<br/>Такими &amp;quot;мелочами&amp;quot; люди самі встеляють собі дорогу до пекла.<br/>Та якби ще хоч лише особисто собі,то була б лише їх біда, а то ж і іншим підсовують.Та ще мають &amp;quot;совість&amp;quot; возмушатися коли їх душепагубну діяльність виводять на світло...мда.<br/>І то ПРАВДА.<br/>Сайт &amp;quot;Новини Рожище&amp;quot; дуже правильно зробив ,що підняв цю тему.
13 Серпня 2019, 16:17
Далеко зайдете з такими кумирами.<br/>Та тільки не до Бога.<br/>А як не до Бога то самі знает куди.<br/>А кому служите з тим і будете вічності.<br/>Не даремно казали старі люди:&amp;quot;Мужик не прехреститься ,аж поки грім не вдарить&amp;quot;.<br/>Дивіться щоб не було запізно ,бо і таке бувае.
14 Серпня 2019, 12:08
Правду Тіко говорить. <br/>Цікаво, що це за божа людина, над мною написала, &amp;quot;гевропейців&amp;quot;. Напевно її Бог дає їй право обзиватися.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024